Elrabolták Opitz Barbi!!! A családja reméli, hogy élve elő kerül

Édesanyja állítása szerint Opitz Barbit az énekesnő volt barátja rabolta el, aki korábban már többször is megpróbált betörni hozzájuk és erőszakosan viselkedett lányával. Az anya úgy tudja, késsel is fenyegették a lányát, akit csütörtök óta nem tudnak elérni.

„Tegnap Barbit megverte és erőszakkal elhurcolta a volt barátja. Folyamatosan erőszakosan viselkedett és állítólag késsel fenyegette, hogy levágja a haját és a torkára is tette a kést” – mondta az rtl.hu-nak Opitz Barbi édesanyja, aki már értesítette a rendőrséget is, de egyelőre még nem találják a lányát.

Opitz Tamásné elmondása szerint a hatóságok kivonultak Barbi volt barátjának lakására, illetve az énekesnő budapesti lakására is. Opitz Barbi menedzsere is járt a budapesti lakásnál, és azt mondta az énekesnő anyjának, hogy a lakásnál tényleg betörés nyomai láthatóak.

Opitz Barbi anyja szerint megelőzhető lett volna az eset, ugyanis ez már nem az első alkalom, hogy a fiú erőszakosan viselkedett az énekesnővel.

„Volt olyan is, hogy berúgta nálunk az ajtót, de nem mertem szólni a rendőrségnek, mert nem akartam megalázni a lányom. Annyira aggódom, hogy majdnem belehalok. Nagyon féltem a gyermekemet, valami nagy baj lehet. Barbi tudja nagyon jól, ha nem érem el, akkor rosszra gondolok. Mindig szokott jelentkezni, ilyet sosem csinált” – mondta elcsukló hangon.

Előfordult, hogy 5 órát fagyoskodott kint, hajnalban, hogy beszökhessen a házba

– idézett fel egy esetet lánya volt barátjáról.

A esetről már Barbi nővére is megosztott egy Facebook-bejegyzést, melyben ismerősei segítségét kéri, azt állítva, a testvére vonattal indult el a barátjához, aki „életveszélyesen, gyilkossággal fenyegette!”

Az énekesnő anyja azt állítja, hogy Barbi nem önszántából indult a barátjához vidékre. Szerinte a fiú összepakolta Barbi fontos gyógyszereit és személyes holmijait, majd hazavitte magával és zsarolni kezdte a lányt olyan képekkel és fotókkal, melyekkel már meggyűlt a baja korábban az énekesnőnek.

Az aggódó testvér a Szeretlek Magyarországnak azt mondta: úgy tudják, Barbi szerdán szakított a barátjával, aki csütörtök hajnalban odament a lakásához, az ajtót valószínűleg betörte, majd megfenyegette a lányt.

Opitz Tamásné az egész történetről Barbi barátnőjétől értesült, ugyanis a lánya szerinte nem merte felhívni őt, mert félt.

Az ügyben kerestük Opitz Barbit és a feltételezett elkövetőt is. Barbi telefonja ki van kapcsolva, a férfi pedig kinyomta hívásunkat.