Erre fogja költeni a megnyert 12 millió forintot Ifjabb Schobert Norbi

A fiatal versenyző utolsó pillanatos fordítással nyerte meg a Farm VIP-t.

Mint ismeretes, agyőztest hirdettek a TV2 hosszú ideje futó kaland-reality műsorában, a Farm VIP-ben. A végső győztes végül Schobert Norbika lett, aki a győzelem után szinte magán kívül ölelkezett szüleivel.

Nagyon izgalmas és kemény párbaj volt, nehéz feladatokkal. A végére már éreztem a megterhelést, de sokat jelentett, hogy a célban ott voltak anyuék” – emlékezett vissza ifj. Schobert Norbert, akit a szerettei lendítettek át a holtponton. Igen, a vége felé hallottam a hangjukat, ahogy a családom szurkolt nekem.

Ettől új erőre kaptam, és szinte a nulláról hoztam vissza az energiaszintemet. Ők voltak a legnagyobb motivációim, az egész műsor alatt rájuk gondoltam. Meglepett, hogy anyuék hangja ennyi erőt adott és pont a legjobb pillanatban, amikor már éreztem, hogy kifogyok a szuflából” – mesélte a fittneszguru szülők gyermeke. A fiú a Bors kérdésére azt is elárulta, hogy a megnyert 12 millió forintot nem fogja egyből elkölteni, inkább a tanulmányaira fogja fordítani.A fiatal fiúért természetesen végig szorítottak szülei, akik nem is lehettek volna boldogabbak, amikor fiúk megnyerte a versenyt: „Most, hogy láttam őt adásról-adásra, hátradőlök és azt érzem, hogy a fiam készen van. Eldőlt, hogy milyen ember lett és lesz. Amikor a forgatás előtt elbúcsúzott, azt mondta, hogy szeretné megmutatni önmagán keresztül, hogy kik is vagyunk mi, az ő szülei. Ő a mi tükrünk, és aki most belenézett, az tudhatja, milyen értékeket igyekeztünk átadni neki. Soha nem generált egyetlen konfliktust sem és soha nem is vált semmilyen intrika céltáblájává” – mesélte büszkén Rubint Réka, Norbi édesanyja.