Ez aztán a botrány – Volt férje után, G.w.M.-mel is megtette Kulcsár Edina

Kulcsár Edina Valentin-napi fotója nagy riadalmat okozott az Instagram-oldalán. Az egykori szépségkirálynő harmadik gyermekét várja, azonban rajongói a kép miatt elkezdtek aggódni, hogy nincs minden rendben Edina és párja, G.w.M között. Kulcsár Edina – akinek hónapokon belül megszületik a harmadik gyereke – Ninával és Medoxszal töltött fel közös fotót, amihez azt írta:

Az én Valentin-napom így telik. Emellett még azt is hozzátette, hogy „Az összes szerelmem egy helyen”. Ettől beindult a kommentlavina az Instagram-oldalán, sokakat meglepett a kép és amit írt hozzá. Valóban furcsa, hogy Kulcsár Edina – aki gyakran osztja meg magánéletét a rajongóival a közösségi oldalain – nem posztolt Valentin-napon semmilyen szerelmes üzenetet vagy hogy nem mutatta meg, milyen ajándékot kapott a párjától.

Az is furcsa, hogy Edinánál egy hónapja volt utoljára közös poszt Márkkal, amikor az egyéves évfordulójukat ünnepelték. Azóta semmi…G.w.M hamarosan új dallal jön ki, aminek a címe: Single állapot. Szakítós témájú az új szám, ezért a rapper Instagram-oldalán is elindultak a találgatások. Persze az is lehet, hogy ez egy tudatos lépés volt a sztárpártól, hogy minél nagyobb hype-ot kapjon az új dal. A Blikk kereste mindkettőjüket a pletykákkal kapcsolatban, de egyelőre nem reagáltak a kérdéseinkre. Mindenesetre nagyon váratlan és meglepő lenne, ha probléma van a kapcsolatukban, mert a nyilvánosság

felé csak azt mutatták eddig, hogy hatalmas a boldogság, az összhang kettőjük között. Ezt bizonyítja az is, hogy a rapper tavaly decemberben megkérte Edina kezét.