Ezek a csillagjegyek 2023-ban meggazdagodnak, minden anyagi gondjuk a múlté lesz végre!

Az új évre sokan új életként gondolnak. Nézzük meg, mi vár az egyes jegyekre az anyagiak terén.

Kos

Az év első felével ellentétben, a május júniustól jóra fordulnak az anyagiak. Nem panaszkodhatsz többé, hiszen pozitív változások állnak be az életedbe. Vigyázz, ne költs egyszerre túl sokat, próbálj meg spórolni.


Bika

Bár sokakhoz képest még mindig megállapítható, hogy kevésbé súlyosak a pénzügyi gondjaid, de tény, hogy nem agy igazi szakértő a pénzügyek terén, sőt mondhatjuk, hogy gondjaid vannak a pénz beosztásával. Szerencsére valaki a segítségedre siet, és segít megtanulni, hogyan bánj a pénzzel, és hogyan legyél úrrá az anyagi nehézségeken.

Ikrek

Ebben az évben az elsődleges célod, hogy megalapozd az anyagi életedet. Terveid támogatóra találnak, és többé nem fog gondot okozni a pénzhiány. Lehet, hogy több pénzt kapsz, mint amennyire számítottál.

Rák

Nagyon nagy a kísértés, hogy valami olyan dolgot tegyél, ami ugyan nem illegális, de több pénzt tudsz keresni vele. Még jó, hogy utolsó percben meggondolod magad, és nem kockáztatsz. Soha ne hozz érzelmi döntéseket az anyagi ügyekben. Próbálj a racionális eszedre hagyatkozni, és akkor minden jól fog alakulni. Ez az év sokkal kedvezőbb lesz számodra, mint az eddigiek.

Oroszlán

Egy nagyobb változás érkezik a tavasszal az anyagi körülményeidben, ami lehet akár egy új munkahely, vagy egy kisebb örökség. A nagy pénzügyi döntéseket hanyagold a nyáron!

Szűz

Március végétől pozitívan befolyásolja a Vénusz az anyagai ügyeidet, és ennek hatását egész évben érezni fogod. Szakmai előléptetésre számíthatsz, és így a pénzügyeid is megsokszorozódnak.

Mérleg


Kemény munkád elnyeri a jutalmát, esélyed lesz rá, hogy hozzájuss álmaid munkájához. Mind szakmailag, mind pedig pénzügyileg nagy előrelépés lesz! Valóban harmonikus, nyugodt időszak következik az életedben!

Skorpió

Jelentős változások várnak rád, ami nem csak a magánéletedet, de a szakmai életedet is érinti. Fellendülés és anyagi sikerek vannak a láthatáron. Annyi pénzed lesz, hogy akár egy új lakást, vagy kocsit is vásárolhatsz.

Nyilas

Az év során találsz magadnak egy igazi tanácsadót, aki jól ért az anyagiakhoz, és segít Téged is abban, hogy egyenesbe jöjjön az életed. A bevételeid meredek növekedésnek indulnak, ám érdemes megtanulnod azt is, hogy tegyél félre a nehéz időkre!

Bak

Itt az ideje, hogy komolyabb befektetésekbe fogj, hiszen mostanra már annyi pénzed van, hogy nincs amiért a bankban őrizgetni. Kérd egy szakember tanácsát, és fontold jól meg, de ne izgulj, nem fogsz veszíteni.

Vízöntő

Nyugodt év lesz számodra 2023, nem lesznek anyagi problémáid. A szerződések aláírását próbáld az év első felére időzíteni, ha befektetni szeretnél azt csakis év vége felé tedd.

Halak

Régóta foglalkoztat a pályaváltás gondolata, most azonban végre valóra válhat mindez. A stressz és az anyagi nyűgök egyszerre válhatnak köddé – persze kemény munkát igényel majd mindez, nem lesz egy sétagalopp!

A cikkben leírtak bekövetkeztéért nem vállalunk felelősséget. Az előrejelzésben konkrét, már megtörtént eseményekre nem utalunk.

Gyönyörű 2023-at és kellemes ünnepeket kívánunk minden csillagjegynek!