Ezért vagy jó az ágyban a csillagjegyed szerint 

A csillagjegyed felfedi, miért vagy jó a hálószobában.

Valószínűleg nem ez az első kérdés, amit felteszel, mielőtt ágyba bújnál valakivel, pedig mindenki várható teljesítményéről sokat elárul az, milyen jegyben született.

Azt mindenki tudja, mennyire fontos egy kapcsolatban a kémia és az, milyen a szex. Ahogyan az élet más területein, a lepedőakrobatika tudományában is vannak kiemelkedő képességeid a horoszkópod alapján. Nem azt mondjuk, hogy ha te Nyilas vagy, csípőből vissza kell utasítanod egy Rákot, de ebben az esetben a Bak, Ikrek, Oroszlán vagy Vízöntő jegyű pasikkal sokkal élvezetesebb akcióban lehet részed.

Egyébként pedig a leírások abban is segítenek, hogy megtudd, mi az, amit a párod szeret vagy épp utál, de még nem közölte veled – egyszóval sokat javíthatsz a kapcsolatodon, ha megjegyzed az alább leírtakat. Remélhetőleg nemcsak a szeretkezés lesz élvezetesebb ezáltal, hanem szenvedélyesebbé is válik az egész kapcsolat. Kíváncsi vagy? Akkor csapjunk bele!

Kos

Hihetetlenül jó az állóképességed és a véredben van a szenvedély. A szex veled spontán, szenvedélyes, akciódús. Nemtől függetlenül szeretsz irányítani az ágyban is.

A legjobb pár: Mérleg és Nyilas

Bika

Szereted kiélvezni az együtt töltött időt, érzéki vagy, szereted a világot mind az öt érzékkel megtapasztalni. Az intenzív fizikai kontaktus jellemző a veled való szexre. Szereted a párodat kényeztetni, elárasztod szeretettel és romantikával is.

A legjobb pár: Rák és Bak

Ikrek

Kíváncsi vagy, szeretsz új pózokat, játékokat kipróbálni. Nem veszed túl komolyan a szexet, de imádod a kísrletezés izgalmát. 

A legjobb pár: Kos és Vízöntő

Rák

Az érzelmeid irányítanak, a szex számodra a komoly elköteleződésről és a mély, érzelmi intimitásról szól. Az egyéjszakás kaland nem a te műfajod. Nagyon érzéki és erotikus vagy.

A legjobb pár: Halak és Bika

Oroszlán

Szenvedélyes vagy, vágysz a szeretetre, a csodálatra. Az álmaidat az ágyban is szereted megvalósítani. 

A legjobb pár: Kos és Skorpió

Szűz

Szeretsz figyelni a párod kívánságaira, a legapróbb részletekre is. Fontos, hogy az ágyban is minden tiszta és friss legyen, különben menekülsz.

A legjobb pár: Bak és Skorpió

Mérleg

Mivel alapvetően te vagy a legjobb szerető a csillagjegyek közül, nagyon profin tudsz bánni a pároddal, téged viszont már nehezebb kielégíteni. A legfontosabb, hogy teljesnek érezd magad a kapcsolatodban és boldog legyél.

A legjobb pár: Kos és Bika

Skorpió

Igazi ragadozó vagy, szereted felforrósítani a hangulatot. A szenvedélyes, ösztönös szex jellemző rád.

A legjobb pár: Oroszlán, Szűz

Nyilas

Optimizmusod az ágyban is jellemző rád, nyitott vagy mindenre és szeretsz jól szórakozni. A spontán, kalandos vágyaidat szeretnéd megvalósítani.

A legjobb pár: Vízöntő és Ikrek

Bak

Elővigyázatos vagy, nem szeretsz magadról mindent azonnal elárulni. Ha biztos lábakon áll a kapcsolat, akkor nyugszol meg igazán. A szerelmi rituáléd egy klasszikus, hollywoodi filmre jellemző: kinyitsz egy üveg bort, beteszel valamilyen kellemes zenét és indulhat a buli.

A legjobb pár: Szűz és Skorpió

Vízöntő 

Az Ikrekhez hasonlóan sok mentális stimulációra van szükséged ahhoz, hogy ágyba bújj valakivel. Nagyra értékeled a függetlenséget, szabadságot, ezért könnyen lehet, hogy nem csak komoly kapcsolatban élvezed ki a szexuális örömöket.

A legjobb pár: Skorpió, Ikrek

Halak

A szex veled nagyon erotikus, szinte álomszerű. A félálomban történő szeretkezés a kedvenced. Romantikus vagy, fontos számodra, hogy a párod jusson a csúcsra először.

A legjobb pár: Rák és Skorpió