EZT tették Berki Krisztián sírjával! Keressük a szavakat, de nem találjuk

Egyelőre még nem készült el a néhai médiasztár méltó emlékhelye.

Május végén lesz egy éve, hogy végső búcsút vettek a 41 éves korában tragikus hirtelenséggel elhunyt Berki Krisztiántól a Farkasréti temetőben. A szertartáson fehér galambokat reptettek fel a levegőbe, a sírt pedig sokáig Krisztián egy nagy, fekete-fehér portréfotója is díszítette.

Nos, bár ezt azóta eltávolították, az egészen biztos, hogy a sírt rendszeresen látogatják, gondozzák. Igaz, az a grandiózus síremlék még nem készült, el amiről Berki édesanyja, Júlia asszony beszélt a Borsnak néhány hónapja.

“Még nem hoztuk meg a döntést, de az biztos, hogy valami gyönyörű, nagy, grandiózus síremléket szeretnénk a fiamnak. Hiszen ilyen illik az ő személyiségéhez. Viszont az az igazság, hogy Mazsival még nem beszéltünk erről, még képtelen vagyok egyeztetni a fiam sírkövéről” 

– sóhajtotta akkor a fiát gyászoló édesanya.

Nos, a legfrissebb temetői fotók alapján Berki síremléke még nem készült el, ami olyan szempontból nem meglepő, hogy egy temetés után körülbelül egy évet kell várni, mire a föld olyan állapotban lesz, hogy elkészülhessen egy Krisztián emlékéhez igazán méltó sírkő.

Vajon milyen lesz majd Berki sírköve? Fotó: Bánkúti Sándor

Az egykori Fradi-vezér végső nyughelye így is nagyon szép állapotban van, látszik, hogy rendszeresen gondozzák. Sőt, olyan kis apróságokat is találtunk rajta a fehér és rózsaszín rózsák mellett, amik abszolút azt fejezik ki, hogy a kétgyermekes Krisztián emléke örökké él.

Mint például ez a kis maci:

Egy kis maci is őrzi Berki emlékét Fotó: Bánkúti Sándor

Egyelőre tehát rejtély, hogy fog kinézni a fiatalon elhunyt izomceleb sírja, de az biztos, hogy jellegzetes és feltűnő lesz, mint amilyen ő maga volt.

Kiemelt kép csak illusztráció!