Gyász: meghalt a hollywoodi világsztár – Angelina Jolie, Tom Hanks és James Franco is gyászolja

Ronan Vibertet gyászolja a művészvilág / Fotó: Northfoto

Ronan Vibert brit színész pár nappal karácsony előtt 58 éves korában, rövid betegség után elhunyt. Volt színésztársai és barátai a közösségi média felületein fejezik ki gyászukat és emlékeznek meg a színészről.

Ronan Vibertet a nagyközönség olyan nagysikerű filmekből ismerheti, mint a Banks úr megmentése, a Lara Croft-film vagy A zonogorista. De emellett több televíziós produkcióban is feltűnt, többek között a Borgiák és a Róma című sorozatokban. Olyan világsztárokkal dolgozott együtt, mint Angelina Jolie, Tom Hanks vagy James Franco.

Kathy Burke színésznő, akivel egy sorozatban játszott, Twitter-oldalán emlékezett vissza a színésszel együtt töltött időkre: “Most hallottam a kedves Ronan Vibert haláláról. Először a Manchester Royal Exchange-ben dolgoztunk együtt a 80-as években. Nagyszerű időket töltöttünk együtt” – írta a posztjában, amihez fotót is csatolt Ronan Vibertről.

Jason Watkins, akivel együtt járt a Royal Academy of Dramatic Artba (RADA), a világ egyik leghíresebb és London egyik legrégebbi drámaiskolájába, szintén Twitter-posztban búcsúzott a színésztől:

“Nagyon szomorúvá tesz, hogy a barátom, Ronan Vibert meghalt. A RADA-évfolyamunk legfiatalabbja. Nagyon különleges volt. Másképp látta a dolgokat – nagyon találékony volt” – fogalmazott posztjában.