HALÁLOS baleset! – Ma reggel meghalt az anyukám! Ha online vagy, írd be, hogy Ámen

A fél ország kereste I. Juditot, a Vácott ismert kineziológust. A kétgyermekes anya szerdán, késő este tűnt el. Ismerősei Facebook-felhívásokban és személyesen is a keresésére indultak.

Ezrek osztották meg az eltűnéséről szóló posztokat, a rendőrség az eltűnt emberek körözési listájára is feltette. Egyik ismerőse az eltűnése utáni napon kért segítséget a Facebookon: “Kedves ismerőseim Nagyon nagy segítséget szeretnék kérni tőletek. Barátnőm, Judit eltűnt VÁCRÓL, szerda este 23-tól nincs róla hír.


Telefonja kikapcsolva, egész nap nincs hírünk róla! Nagyon aggódunk érte, mivel sajnos lelkileg nincs jó állapotban. Fekete hosszú kabátban (amnesia felirat a zipzáron) és talán fekete sapkában lehet. Nagyon kérlek benneteket, ha látjátok jelezzétek SOS nekem bármikor éjjel-nappal AKÁR EGY MEGOSZTÁS IS SEGITHET!”

– hangzott a kétségbeesett segélykérés a közösségi oldalon. A kétgyermekes, fiatal nő eltűnését természetesen a rendőrségen is bejelentették. Annyit tudni egyelőre, hogy két éve hunyt el a férje, a kiírás szerint pedig mostanában nem volt túl jó lelkiállapotban. A kommentek alapján sorsával kapcsolatban sokan a legrosszabbat sejtették.

Több komment alapján szörnyű tragédia kezdett körvonalazódni. A Dunánál ugyanis a keresőcsapat egy holttestet talált pénteken. A rendőrség a Blikknek megerősítette: az eltűntként keresett I. Judit holttestét találták meg, idegenkezűségre utaló nyomot nem találtak.