Halász Judit kimondta Nem szeretnék vele egy színházba kerülni többé

Halász Judit a szépség, a kiegyensúlyozottság, a földönjárás, visszafogottság mintapéldánya. Az a fajta művész, színész, akire nem csak színpadi, vagy filmbéli teljesítményei miatt figyelünk oda.

Egyszerűen művészlélek ellenére egy nagyon is földön járó ember, akit nem szédített meg soha a hírnév, maradt nagybetűs EMBER. Így aztán oda kell figyelni a véleményére. Ritkán alkot nyilvánosan véleményt, hisz nem a médiának él. De ha mond valamit, annak súlya van.

Furcsa kimondani, de bizony már 60 éve tagja a Vígszínháznak. Rengeteg szép emlék fűzi a Színházhoz, de sajnos vannak rosszak is. Van egy műsor a Youtube-n Heti libazsír a neve. Ebben beszélt betegsége utáni visszatéréséről, és arról bizonyos 60 évről is. Ebből az alkalomból díszelőadása is volt, amit sajnos a stúdióban rendeztek meg, ez nem esett neki túl jól, de hát ez van.

Az az igazság, hogy hol örül annak, hogy kitartott a társulat mellett, hol pedig azon vacillál, hogy váltani kellett volna. Mikor, milyen periódusban volt. Az viszont biztos, hogy az utolsó évek már nagyon nem jók voltak. Fájdalmas időszak volt, rossz érzésekkel töltötte el. Erről az időszakról ez a véleménye: Ő tényleg egy kitűnő színésznő(Eszenyi Enikő), aki nagyon sok nagyszerű dolgot csinált, és remélem, hogy fog is csinálni, de én nem szeretnék vele egy színházba kerülni többé jelentette ki Halász Judit.