Ifjabb Bódi Guszti most kimondta ezt édesanyjáról – sajnos nincs tovább !”Egyszer csak észrevettem, hogy nehezen bírja. Mondta is, hogy nincs tovább!”

A Séfek séfje című műsorban kiderült, hogy Gusztiék idősebb fiának nem felhőtlen a kapcsolata a szüleivel. Keveset hallani az ifjabb Bódi Gusztiról, azt pletykálták, hogy a kábítószer rabja lett, de most tiszta vizet öntött a pohárba.

Nem tagadom, amikor húszéves voltam, kipróbáltam, de csak a marihuánát. Ám az egyáltalán nem igaz, hogy a család pénzét, milliókat elvittem! Ez népmese

– kezdte a beszélgetést, majd elárulta, hogy elvált, ami a roma kultúrában nem elfogadott, ezt pedig a család nem nézte jó szemmel.

Feladtuk a budapesti létünket, Gyulán vettünk házat. Eközben édesanyámmal tartottam a kapcsolatot, aki sokat segített. Bár anyu ezért sok bántást kaphatott… Egyszer csak észrevettem, hogy nehezen bírja. Mondta is, hogy nincs tovább! Mivel féltettem az egészségét, lemondtam vele is a kapcsolattartásról

– fejtette ki a  magazinnak a férfi, aki már másfél éve nem látta, sőt, nem is beszélt az édesanyjával, Margóval.

Hiába szeretett volna kibékülni a családfővel, a roma hagyományok szigorúak.

– Az is a roma hagyományokhoz tartozik, hogy ha a családfő nem akarja, még a kertkapuig sem jutok el, nemhogy bocsánatot tudnék kérni a szüleimtől! Az öcsém azt nyilatkozta, keressem fel őket, és hogy nekem kell megtenni az első lépést, kellő tisztelettel. De ezt megtettem már korábban is, és vita kerekedett közöttünk – mesélte Guszti.

Úgy érezte tovább kell lépnie, nincs más lehetőség a számára, tudomásul vette, hogy ő már nem a család része.