Igazán gyönyörű nő lett Cinthya Dictatorból! Minden rajongó álla leesett az új külsőtől! Nézd meg, míg megteheted!

Igazán gyönyörű nő lett Cinthya Dictatorból! Minden rajongó álla leesett az új külsőtől! Nézd meg, míg megteheted!

Eddig is kaméleonként változott át. Most is csodaszép lett a fotóművész.

Cinthya Dictator sokáig viselte fogszabályzóját, már-már divatot teremtett vele, de mostantól nem lesz szüksége rá. A csinos fotóművész kifejezetten élvezte a szépülése időszakát.

„Mások szerint furcsa az arcom. Én ezt tinédzserként egész jól kezeltem. Viszont amikor ismertté váltam, akkor már egyre nehezebben viseltem a sok negatív kritikát, ami a külsőmet érte. A vékonyságom és a kiálló fogaim a kommentelők céltáblájává tett engem.

Fém fogszabályzót választottam. Én szuper menő ékszerként viseltem a szerkezetet, aminek köszönhetően eldobtam a béklyóimat. Minden pillanatát élveztem a szépülésemnek. Harminc évesen tinédzserré avanzsálódtam. Fiatalos külsőt kölcsönzött a fogszabályozó„ – elmélkedett Cinthya.

Mások szerint furcsa az arcom. Én ezt tinédzserkén egész jól kezeltem. Olyan idolokat választottam akik nem a szépségükről híresek. Marilyn Manson, Amy Winehouse és Lady Gaga. Viszont amikor ismerté vàlltam akkor már egyre nehezebben viseltem a sok negatív kritikát ami a külsőmet érintette.

A vékonyságom és a kiálló fogaim a kommentelők Céltáblájává tett engem.Fém fogszabályzót választottam. En szuper menő ékszerként viseltem a szerkezetet aminek köszönhetően eldobom a béklyóimat. Minden pillanatát élveztem a szépülésemnek. 30 évesen tinédzserré avanzsálódtam.

Ugyanis fiatalos külsőt kölcsönzött a szabályzó.Próbáltam a szószólója lenni mivel sajnos itt a mai napig tartanak az emberek a fogszabályzó használatától. Szerettem volna a fiataloknak azt üzenni, hogy a beauty filter csinál egy hazug virtuális avatárt azonban a fogszabályzó valóságosan is megszépít.Úgy vélem, hogy ma, amikor minden rettentően felgyorsult, vannak dolgok, amihez idő kell és ezzel türelmet kell tanulnunk, ami egy nagyon jó dolog.

Nézem az embereket, akik össze vissza kapkodnak, nem találják a helyüket, a partnereiket gyorsan cserélik. Ez valahol egy hatalmas feszültséget teremet. Nem olvasunk, csak pörgetünk. Érdemi tudást nem akarunk magunkba szívni. Nem ismerjük a mozgalmak hátterét, csak a facebookon a profilképeinken kereteket cserélünk, mintha ezzel a világ is javulna.

Lehet nagyon mélyre eveztem, de számomra a fogszabályzó a céltudatosság jelképe is! A stabilitás és a kitartás.Új ember lettem?Nem. Olyanná tett a szabályzó amilyennek mindig is éreztem magam. Minden pillanatában önmagaménak érzem a tükörképem. Ezért végtelenül hálás vagyok a Silver Dent szuper gárdájának, akik a benső énemet kivetítették!