Így fogják hívni Kulcsár Edina és G.w.M. kislányát

Mint írtuk, Kulcsár Edina feleségül ment G.w.M-hez, pár hónap múlva a kisbaba is érkezik. A friss házasok április közepére várják közös gyereküket, és bár azt korábban elárulták, egy kislánnyal bővül a családjuk, a nevét illetően titkolóztak. Most azonban egy közeli ismerős lebuktathatta őket.

Azt már hetekkel ezelőtt beharangozta Kulcsár Edina, hogy születendő gyerekének különleges nevet választotta, de szerette volna megőrizni maguknak, hogy pontosan mire is esett a választásuk. Azonnal elindultak a találgatások, majd nem sokkal később kiderült, hogy A-betűs nevet kaphat a kislány.

Ekkor a kismama azt is elárulta, hogy döntésüket rengeteg kutatómunka előzte meg, jelentés és számmisztika szerint is megvizsgálták a lehetséges opciókat, mielőtt választottak volna.

A neve fantasztikus. Maga a csoda, és szerintünk nagyon különleges. Olyan, hogy tudod, ő G.w.M és K. E. kislánya

– írta pár hónapja Edina.

Egy Reddit-felhasználó azt állítja, tudja, milyen nevet választott a sztárpár a gyermekének, ez pedig nem más, mint: Azra.

Varga Azra lesz Kulcsár Edina harmadik gyermekének neve. Egy alkalmazottjuktól hallottam. Az Azra név eredete: arab. Jelentése: szűz

– olvasható a posztban, amiről egyelőre nem tudni, mennyire hiteles – írja a Metropol.