Így néz ki most Berki Krisztián sírja. A látvány több, mint szívszorító.

Hirek Admin Tuesday 31st January 2023

Botrányos állapotban van Berki Krisztián sírja – videó
Egy civil férfi osztotta meg a nagy felháborodást keltő felvételt Berki Krisztián sírhelyéről, melyen alaposan bemutatta, hogy az milyen elhanyagolt állapotban van.

A botrányos videót sokan látták és nem is hagyták szó nélkül a látottakat, ismét Berki Mazsit okolják néhai férjének ápolatlan sírja miatt.

Berki Mazsi folyton tagadja az őt ért vádakat és magyarázkodik Berki Krisztián sírhelye miatt. Legutóbb azt állította, hogy ő sötétben ment ki Mindeneszentek napján a temetőbe, hogy egyedül tudja leróni a tiszteletét, bár senki sem látta. Sőt, korábban Berki szülei rendezgették fiuk elhanyagolt sírját.

A luxusözvegy még mindig a gyászidőszakkal sajnáltatja magát a nyilvánosság előtt, habár nyílt titok, hogy máris új kapcsolata van néhai férje egykori, gazdag jóbarátjával. Ezekre a híresztelésekre érdemben nem reagált az özvegy, de nem is tagadta a kapcsolatot. Berki Mazsi viselkedése és folytonos hazugságai miatt sem szimpatikus sokaknak, így többször érték már támadások Berki Krisztián sírhelye miatt is.

Comments are closed.