Ikrek, Oroszlán, Szűz, Bika, Rák, Kos: Sorsfordulatokban bővelkedő január vár ránk 2023-ban!

KOS

Igen intenzív januárnak nézel elébe, mivel jelentős mennyiségű energiát kapsz a Mars bolygótól. Akaraterőd tovább nő, és jól haladsz az újévi fogadalmaid megvalósításával is. Ennek az erős energiának köszönhetően talán túlzottan is saját magadra koncentrálsz majd, ami amellett, hogy remek eredményeket hozhat a munkában, párkapcsolati, családi konfliktusokhoz vezethet.

BIKA

2022 januárjában erős kreatív energiák érkeznek az életedbe, így érdemes új dolgokba kezdened, illetve már meglévő projektjeidet átértékelned, új megvilágításba helyezned.

Most van itt az idő, hogy egy csomó mindent átértékelj az életedben, és a korábbinál jobban működő megoldásokkal cseréld fel a jelenlegit. Érdemes az önfejlesztésre, új ismeretek szerzésére is koncentrálnod, mert a befogadóképességed ebben az időszakban jelentősen megnő!

IKREK

Jelentős változásokra számíthatsz 2023 januárjában: az egész azzal kezdődik, hogy egyre többször ér el egy-egy felismerés, hogy egyes emberek és dolgok sem rövid, sem pedig hosszútávon nem felelnek meg neked. Könnyen lehet, hogy e kétségek közül többet is szőnyeg alá söpörtél a korábbi időszakban, most azonban világosan látod, hogy döntésre kell jutnod. Mert ha most nem teszed meg, később úgyis muszáj lesz… Ugyanakkor hideg energiák érkezhetnek a párkapcsolatodba, illetve más emberi kapcsolataidba, amely szokatlan mélypontra sodorhatja a szociális viszonyaidat.

RÁK

A január érzelmi nehézségeket okozhat a számodra, mert felerősödik az a hajlandóságod, hogy mindenki problémáit végighallgasd, legyen szó akár olyan emberekről, akiket alig, vagy nem is ismersz. Mivel magadra veszed ezeket a nehézségeket, jelentős érzelmi stressz alá kerülhetsz. Próbáld meg ezt tudatosan ellensúlyozni, és kizárni mindazt, ami nem téged illet. Általában hajlamos vagy jelentős újévi fogadalmakat kitűzni, de vigyázz! Ha nem teljesíted őket, a magadnak tett, és be nem teljesített ígéretek is fokozzák az zavarodat és az érzelmi stresszt.

OROSZLÁN

Szinte újjászületsz januárban, nagyon erős energiákat küld neked az Univerzum, amelynek köszönhetően személyes karakterisztikád tovább erősödik! Előjöhet uralkodó hajlamod, és rendkívül dominánsan tartod magadnál a kontrollt. Bár ez összetűzésekhez vezethet, azonban nem sok esélye van a másik félnek…

Mégse telj el ezeknek a látszólagos győzelmeknek a tudatával, mert hosszútávon az együttműködés, és sok esetben a bölcs önmérséklet sokkal nagyobb hasznodra válhat, mintha egyszerűen ledorongolsz másokat. Amennyiben ilyen egészséges önmérsékletet tudsz tanúsítani, az emberekben irányodban meglévő, már amúgy is jelentős tisztelet tovább erősödik!

SZŰZ

Bár igen nagy várakozásokkal kezdesz bele a 2023-as évbe, a januári hónap gyengítheti energiáidat, és kisebbrendűségi komplexussal is küzdhetsz. Alacsony energiaszinten leszel, amely mind az emberi kapcsolataidban háttérbe szoríthat téged, mind pedig a feladataid teljesítése során csökkentheti a hatékonyságodat.

Az egyetlen dolog, amire kitartóan és megbízhatóan számíthatsz, hogy kitűzöd magad elé a legkisebb célokat is, és fegyelmezetten, racionálisan megvalósítod őket. Amennyiben ez sikerül, a sikerélményből táplálkozva megnövelheted az energiaszinted, és véget vethetsz a kellemetlen energiahiánynak!

MÉRLEG

Remek időszak vár Rád, amelyet csak saját magad tudsz megakadályozni azzal, ha a múltban ragadt energiákat engeded érvényesülni, és továbbra is a már megtörtént dolgokon rágódsz. Ha megfelelően tűzöl ki a célokat, logikusan tervezel, és emberi kapcsolataidban is törekszel megszokott módon a harmónia fenntartására, akkor semmi sem állhat az utadba! A stressz-szinted lecsökken, rendkívül kiegyensúlyozott és tetterős leszel egész januárban!

SKORPIÓ

Januárba ne számíts túlzottan sok szabadidőre, azonban karriered, és a pénzügyek terén jelentős előrelépésre kapsz lehetőséget. Semmi mást nem kell tenned, mint teljes erőbedobással belevetni magad azoknak a feladatoknak a teljesítésébe, amelyek nagyobb szabású, előmeneteli tervedbe illenek bele.

Amennyiben van egy olyan személy, akinek régóta szeretnéd felkelteni a figyelmét, akár szakmai, akár pedig magánéleti “megfontolásból”, a január ideális energiát a tartogat ahhoz, hogy most megtedd az első lépést felé!

NYILAS

Nagyon sok minden fog történni ebben a hónapban, és – talán némi meglepetésedre – az emberi kapcsolataid is jelentősen bővülnek. Annak köszönhetően szerzel új és tartalmas emberi kapcsolatokat, hogy a meglévő ismeretségeid körében jelentős tiszteletnek örvendsz, és így a kapcsolati hálód bővítése már szinte önjáró módon történik. Törekedj arra, hogy tartsd be a magadnak tett ígéreteidet, és állj ellen a kísértésnek.

BAK

2023 januárjában a megszokottaknál egy kicsit szétszórtabb lehetsz, és hajlamos a kisebb figyelmetlenségekre. Arra azonban törekedj, hogy a fontosabb dolgokat sose téveszd szem elől. Ebben a hónapban olyan lehetőségeket dob fel a sors, amelyek igazolják, hogy kik azok az emberek, akikre igazán számíthatsz, és kik azok, akikkel lehet, hogy kapcsolatot sem érdemes tartanod. Ne pazarold el az energiádat, így hanyagold az olyan tevékenységeket, gondolatokat, amelyek nem állnak kapcsolatban számodra fontos területekkel. Amennyiben egészséged megrendül, érdemes végiggondolnod, hogy mit tehetsz érte!

VÍZÖNTŐ

Januárban jelentősen mérséklődik az a kaotikus tendencia, amely az utóbbi hónapokban egy kissé zűrzavarossá és átláthatatlanná tette a mindennapjaidat. Megnyílik tehát a tér, hogy cselekedhetsz annak érdekében, hogy az életed boldogabb legyen, és céljaid mielőbb teljesüljenek! Érdemes több időt töltened a pároddal, főleg akkor, hogyha érzed rajta, hogy érzelmi energiái nem harmonikusak.

HALAK

Ebben a hónapban egy kicsit bezárkózhatsz, így érdemes tudatosan nyitnod az emberek felé: bókokkal, és megerősítéssel segíteni őket: meglátod, meghálálják majd a figyelmet! Alacsony energiaszinted és szétszórtságod rányomhatja bélyegét a feladataid megvalósítására, így különösen rá leszel szorulva arra, hogy az esetleges problémákat megfelelően tálald (hogy mégse gyere ki belőlük vesztesen). Másrészt érdemes megfigyelned, hogy hol folyik el az energia, hogy meg tudd előzni az “energiaszivárgást”!