Ikrek, Oroszlán, Szűz, Bika, Rák, Kos: Sorsfordulatokban bővelkedő január vár ránk 2023-ban!

Horoszkóp Admin Saturday 28th January 2023

KOS

Igen intenzív januárnak nézel elébe, mivel jelentős mennyiségű energiát kapsz a Mars bolygótól. Akaraterőd tovább nő, és jól haladsz az újévi fogadalmaid megvalósításával is. Ennek az erős energiának köszönhetően talán túlzottan is saját magadra koncentrálsz majd, ami amellett, hogy remek eredményeket hozhat a munkában, párkapcsolati, családi konfliktusokhoz vezethet.

BIKA

2022 januárjában erős kreatív energiák érkeznek az életedbe, így érdemes új dolgokba kezdened, illetve már meglévő projektjeidet átértékelned, új megvilágításba helyezned.

Most van itt az idő, hogy egy csomó mindent átértékelj az életedben, és a korábbinál jobban működő megoldásokkal cseréld fel a jelenlegit. Érdemes az önfejlesztésre, új ismeretek szerzésére is koncentrálnod, mert a befogadóképességed ebben az időszakban jelentősen megnő!

IKREK

Jelentős változásokra számíthatsz 2023 januárjában: az egész azzal kezdődik, hogy egyre többször ér el egy-egy felismerés, hogy egyes emberek és dolgok sem rövid, sem pedig hosszútávon nem felelnek meg neked. Könnyen lehet, hogy e kétségek közül többet is szőnyeg alá söpörtél a korábbi időszakban, most azonban világosan látod, hogy döntésre kell jutnod. Mert ha most nem teszed meg, később úgyis muszáj lesz… Ugyanakkor hideg energiák érkezhetnek a párkapcsolatodba, illetve más emberi kapcsolataidba, amely szokatlan mélypontra sodorhatja a szociális viszonyaidat.

RÁK

Comments are closed.