Kiderült a nagy titok – Ezért nincs Friderikusz Sándornak 63 évesen felesége és gyereke.

Kiderült a nagy titok – Ezért nincs Friderikusz Sándornak 63 évesen felesége és gyereke.

Megrázó titkot árult el szerelmi életéről Friderikusz Sándor
A népszerű műsorvezető péntek reggel volt a Music FM vendége, és ott igencsak meglepő vallomást tett magánéletével kapcsolatban.


A párkapcsolatok pozitívumait és negatívumait beszélte meg Bochkor Gábor és István Dániel a rádió reggeli műsorában, a meghívott vendégműsorvezető pedig Friderikusz Sándor volt.

Míg Bocsi és Dani szintén meg-megosztott egy-egy sztorit magánéletéről, Friderikusz visszafogott volt, a legmeglepőbb titkot mégis ő árulta el:

Úgy gondolja, hogy egyedül is lehet harmonikus életet élni, ahhoz nem szükséges egy párkapcsolat, majd hozzátette: Soha nem vol­tam, és nem is le­szek sze­rel­mes, mert akkor nem kí­sért a ki­szol­gál­ta­tott­ság ér­zése.
Elsőre furcsának tűnhet a kijelentés, de ha belegondolunk, bizony van benne igazság. A szerelem sokszor okozhat fájdalmat, főleg, ha viszonzatlan.
Te egyetértesz a műsorvezetővel?

Friderikusz Sándor a hazai televíziózás egyik legkiemelkedőbb egyénisége, kisebb megszakításokkal folyamatosa lehet őt különböző műsorokban látni. De emlékszel-e hogy nézett ki a showman 1986-ban?
Kincset érő felvételre bukkantunk, amely 1986-ban készült és amelyben Friderikusz Sándor Vámos Nórának, a Debreceni Városi Televízió munkatársának ad interjút.


A neves tévés személyiség 28 évesen adta az alábbi interjút, de már annak idején is igen tudatosan, eltökélten építette pályáját.


Friderikusz 1986-ban bajuszt viselt, Vámos Nórának arról beszélt, hogy miként választja ki interjúalanyait. Fridi akkor is a legismertebb, legnépszerűbb személyiségeket hívta meg a beszélgetős műsoraiba, de beszélt Vitray Tamásról, szabadúszó pályájáról, valamint egyik, akkor megjelent könyvéről.