Kiderült a nagy titok – Sosem találnád ki, kihez ment feleségül Szulák Andrea

Két évtizeddel ezelőtti időszakról osztott meg egy elképesztő titkot Szulák Andrea, amikor történetesen nem mással, mint Frei Tamással járták a világot egy televíziós műsor kedvéért.

A híresség a NőComment! szilveszteri adásában mesél majd erről bővebben, de annyit elöljáróban elárult, Frei Tamással több van köztük, mint gondolnánk.

Azon a bizonyos, 2000-es évek elején forgatott televízióműsorban olyat tett Szulák Andrea és a műsorvezető társa, amelyről még mindig papírja van – írja a Story magazin.

Akkoriban az Egyesült Államokban utazgattak, és sorra készültek a felvételek a tévéshow számára, amikor útba ejtették a legendás sivatagi szerencsejáték-oázist. Amint pedig ezt már ezerszer hallhattuk:Ami Las Vegasban történik, az Las Vegasban marad

– egészen mostanáig:

Egy televíziós műsor kapcsán jártuk a világot, és egy szép napon kikötöttünk Las Vegasban.

Az volt az egyik programunk, hogy elmentünk a Little White Chapelbe (esküvői kápolna), és összeházasodtunk Frei Tamással, amiről a mai napig papírom van” – vallotta be sokak meglepetésére Szulák Andrea.

Azt persze meg kell említenünk, hogy a Las Vegasban köttetett ilyesfajta házasságokatképletesen kell érteni, ezeket a névlegesen köttetett frigyeket a törvény és az egyház sem ismeri el.

A színésznő ennek értelmében még mindig az eladósorban levő hölgyek táborát erősíti, de ami igaz, az igaz… állt már oltár előtt, ám azt legalább stílusosan tette, a szórakoztatóipar fellegvárában.