Közölték a szomorú hírt: Ebben a pillanatban jött Jolly hatalmas bejelentése

Mi történt?

Tarcsi Zoltán, azaz Jolly és kedvese, Szuperák Barbara már évek óta egy párt alkotnak, azonban most szomorú hírt közöltek a rajongóikkal: idén biztos nem tartják meg esküvőjüket. Idén a sok munka miatt sem fér bele az idejükbe a lagzi, na meg a lánykérés is várat még magára.

A munkának szenteljük ezt az évet – kezdett bele a Borsnak Jolly. – Az elmúlt esztendőkben a covid akadályozta a koncerteket, de most nagyon sok a felkérés, a műsor. Azon kaptuk magunkat Barbival, hogy teljesen be lettünk táblázva az évre, szinte egyetlen szabad hétvégénk sincs. Nyaralni is csak pár napunk marad – fejtegette a mulatós énekes, majd hozzátette: – Éppen ezért az esküvőre sem lesz időnk. De ne is szaladjunk ennyire előre, Barbi szereti, ha megvan mindennek a maga ideje. Addig nem szeretne babát, amíg nem házasodunk össze, és ahhoz előbb persze meg is kell kérnem a kezét. Azt még nem árulhatom el, hogy mikor, nehogy az újságolvasók előbb tudják, mint ő – viccelődött Jolly. – Egy esküvőre anyagilag is fel kell készülni, biztos, hogy száz főnél több vendéget hívnánk meg, ráadásul Barbinak elég sok vágya van a nagy nappal kapcsolatban – tette hozzá az énekes, mire kedvese átvette a szót:
– Hercegnős esküvőt szeretnék, ami sok lánynak az álma – nevetett csilingelve. – Olyanhoz szeretnék hozzámenni, aki életem párja, és a kedvesem az.

Nem érzi soknak a korkülönbséget
Barbi elárulta, hogy sokszor megkapják, hogy sok a 20 év korkülönbség, de szerinte a férfiak amúgy is később érnek, és látszani sem látszik rajtuk. Ő ezt még egészségesnek gondolja.

Mi a véleményed ?