Lajcsi haldoklik? Durva hírek érkeztek róla

Sokan megkérdőjelezték a zenész állítólagos életveszélyes betegségét. Reagált a Tények Pluszban Lagzi Lajcsi a róla megjelent álhírekről. Sokan megkérdőjelezték a zenész egészségügyi állapotát, sőt szimulánsnak is nevezték, a trombitaművész azonban tisztázta: csak esetenként áll fenn nála az életveszély. Elmondása szerint nem köti ágyhoz az életveszélyes betegsége, tünetei is csak bizonyos helyzetekben jönnek elő, de ezen túlmenően nem volt hajlandó részletezni a betegségét.

“Ez az életveszély esetenként áll fenn, bizonyos helyzetekben, és valószínű, hogy ezt a bv. körülmények közt nem tudják akceptálni” – jelentette ki.

Galambos Lajcsi mostantól szeretne visszavonulni a nyilatkozatok elől és háttérbe vonulni a szerepléstől. Állapotáról családi kérésre úgy döntöttek, hogy kisebbik fia, István és ügyvédje, Csontos Zsolt nyilatkozik – hangzott el a Tények Pluszban.

A zenész azonban azt elárulta, nem tagadja, megviselték őt az elmúlt időszak nehézségei: “Az elmúlt 7 év olyan pszichés terheket tett a vállamra, amik azt gondolom, valahol jelentkeznek.”