Leesett a rajongók álla – Sosem találnád ki, ki Lagzi Lajcsi új szerelme!

Újra szerelmes Galambos Lajos, egy titokzatos hölgy rabolta el a szívét. A trombitaművész több dolgot is elárult a Tények Pluszban az új szerelme kilétéről.

Lagzi Lajcsi elmondása szerint a hölgy is szakmabeli, ő is a show-businness világában dolgozik és nem az általa megteremtett jólétre vágyik.

Már régóta ismerik egymást, de a szerelem lángja váratlanul lobbant fel közöttük. “Mikor elhagyatottnak és magányosnak éreztem magam, akkor teljesen véletlenül találkoztunk.[

Azért azt is el kell, hogy mondjam: szeretném megkímélni az idézőjelbe tett jóakaróktól és a jókívánságoktól” – mondta Lagzi Lajcsi, aki szerette volna elejét venni azoknak a pletykáknak, miszerint az új párját a zenész hírneve és egzisztenciája vonzotta hozzá. Az elvált zenész szerint a hölgy legalább olyan jó parti, mint ő.

“Önálló egzisztenciával rendelkezik a hölgy, mindene megvan. Autója, nyaralója, lakása, nincs hitele. Tulajdonképpen jó parti” – árulta el róla a Tények Pluszban.Annak ellenére, hogy nem álltak még közösen a nyilvánosság elé, az új szerelmeseknek nincs titkolnivalójuk. Mindketten függetlenek, gyakran töltik együtt a szabadidejüket, itthon és külföldön egyaránt. “Nem bujkálunk. Azt gondolom, hogy épp elég híradás jelent meg arról, hogy elváltam, arról, hogy az van, arról, hogy ez van. Nekem nem kell bujkálnom senki elől” – árulta el Lagzi Lajcsi, aki eddig még a gyerekeinek sem mutatta be szíve választottját, de bízik benne, hogy ők is elfogadják az új párját.

Nyilván eljön majd az az idő is, hogy a gyerekeimmel is megismertetem. A gyerekeimnek nagyon fontos az, hogy én boldog legyek” – mondta a zenész, akinek a boldogságát már csak a folyamatban lévő büntetőpere árnyékolja be.