Meghalt a földrengésben a török sorozat főszereplője

A tragikus hír terjedt el a népszerű színésznő, Emel Atici haláláról, aki az egyik főszereplője volt a Magyarországon is népszerű “Remények földje” című sorozatnak. A török-szír földrengés következtében a mentőalakulatok február 13-án találták meg a színésznő és lánya holttestét.

A hirtelen tragédia sok rajongóját és barátját gyászolja, akik emlékeiket őrizni fogják a tehetséges színésznőről, aki színpadi és televíziós megjelenéseivel nagy hatást gyakorolt a nézőkre. Az érintetteknek ezekben a fájdalmas időkben azt kívánjuk, hogy Isten nyugodt pihenést biztosítson Emelnek és lányának, és segítsen a hozzátartozóiknak a feldolgozásban.

„Mélyen elszomorít bennünket, hogy Emel Atıcı, a Remények földje című sorozatunk értékes színésznője és lánya, Püryan Atıcı meghaltak az országunkban történt földrengés katasztrófában” – írták a sorozat készítői. 

Emel Atici a színészet területén kiemelkedő tehetségnek számított, akinek szerepei a nézők emlékezetében örökké élni fognak. Ő volt az a színész, aki mindig képes volt a nézőket megragadni alakításával, és szívükbe zárni őket. Emel Atici karrierje során számos díjat és elismerést kapott, amelyek jelzik tehetségét és szakmai hozzáértését. Az ő hiánya óriási űrt hagy a színészet világában, és azokban a szívekben, akiket alakításai meghatottak. Emel Atici emléke örökké fennmarad, és őt mindig emlékezni fogják azok, akik szerették és tisztelték őt.