Megtalálták Lagzi Lajcsit! Soha nem gondolnád, ITT bukkantak rá

Mint arról beszámoltunk, több sajtóorgánum munkatársai is a Bács-Kiskun Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet előtt várakoztak ma hajnalban Kecskeméten, mert az az információ terjedt el, hogy ma kell bevonulnia az áramlopás miatt 3 év 6 hónap börtönre ítélt Lajcsinak. Azután hiába várakoztak az újságírók és tévések, az ország trombitása csak nem akart megérkezni.

Most már azt is tudjuk, miért: a Blikk olvasó-riportere 150 kilométerre Kecskeméttől, Lovasberény közelében látta és fotózta le Lajcsit.
– A Vértesben kirándultunk a feleségemmel, és az egyik parkolóban egy ismerős hangra lettünk figyelmesek. Egy hatalmas, fehér mikrobusz mögül hallottuk meg Galambos Lajcsi hangját, valakivel hangosan telefonált – mondta lapunknak János, akinek a fotókért természetesen jár a 10 ezer forint. – Nem akartam zavarni, de óvatosan megkerültem a buszt, hogy lássam, tényleg jól hallom-e.

Merthogy másról sem olvastam ma reggel az interneten, csak arról, hogy a művész úr ma bevonul a börtönbe. Jelentem, biztos, hogy nem volt benn, nagyon is szabad. Miután befejezte a telefonálást, beült a járműbe, és sietve elhajtott. Lefotóztam, amit talán észre is vett, de nem szólt egy szót sem.