MEGTALÁLTÁK VV FANNI HOLTTESTÉT? Drámai hírek láttak most napvilágot
Hirek

MEGTALÁLTÁK VV FANNI HOLTTESTÉT? Drámai hírek láttak most napvilágot

Előkerülhet VV Fanni holtteste? Drámai hírek láttak most napvilágot.

Talán mégis megfejthetik a rejtélyt!

Novozánszki Fannit, ismertebb nevén VV Fannit öt éve gyilkolták meg. Bár a gyilkosát életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték, a lány holtteste soha nem került elő. Egy, az ügyben nem érintett férfi jelentkezett a családot képviselő ügyvédnél egy elgondolkodtató elmélete, hol találhatják meg a nő holttestét.

Lichy József, a család ügyvédje elmondta, hogy számtalan levelet kapott már civilektől különböző teóriákkal. Volt, aki a túlvilágról kapott üzenetet Fannitól, más pedig a sarki kisboltban látta. Amit azonban ez a szakmérnök jelzett, majd szóban is elmondott, még számára is elgondolkoztató volt.

Az egykori valóságshow-szereplő 2017. november 20-án tűnt el. Holtteste a mai napig nem került elő.

A bíróság álláspontja szerint a fiatal lányt B. László ölte meg. Első fokon a férfit életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte a Fővárosi Ítélőtábla. Fellebbezés miatt az ügy másodfokon folytatódik.

A rejtélyes ügy tehát még nem zárult le, de egy áramlástani szakember segíthet a megoldásban.

Az elmélete szerint a fiatal lányt a gyilkosa egy kenuba tette be és azzal együtt süllyesztette el a Duna mélyére.

Teóriája abból indul ki, hogy a Fanni megöléséért elítélt B. László a gyilkosságot megelőzően ellopott egy kenut, amiért ki is zárták a sportegyesületből, ahol addig tag volt.

A kamerafelvételek, illetve a GPS-adatok alapján nem kérdés, Fanni eltűnését követően Szalkszentmártonban járt B. László, és lement a Dunához.

A rendőrség speciális eszközökkel és búvárokkal át is kutatta annak idején a folyó azon szakaszát, ahol a gyilkos a vízbe dobhatta a már halott áldozatát.

Eredményre azonban sajnos nem jutottak.

“Ám mi van, ha berakta a hullát a kenuba, és a hajót a testtel együtt elsüllyesztette?” – tette fel a kérdést az ügyvéd.

Ebben az esetben hiába termelődnek gázok, a hajó nem engedi feljönni a testet a víz felszínére, a darabok pedig nem ilyen tárgyak megtalálására alkalmasak.

Ehhez speciális, régészeti radarra lenne szükség.

“Lehet, hogy végig ott volt a megoldás a szemünk előtt, csak ilyen formában senki nem rakta össze az információkat?” – úgy gondolja érdemes ezen elgondolkozni, talán most megtalálható a víz alján a kenu, benne Fanni maradványaival.

Forrás: https://blikkruzs.blikk.hu/sztarok/magyar-sztarok/vv-fanni-holttest-elokerul-talalgatasok-hatosag-nyomozas/hmeqyxf