Megtörte a csendet Ambrus Attila – Ezért hagyta ott a feleségét! Döntött! Vége! Kiköltözött Ambrus Attila, inkább egyedül folytatja tovább…

Döntött! Vége ! Kiköltözött Ambrus Attila, inkább egyedül folytatja tovább..
Imádja két gyermekét Ambrus Attila – az érdekükben még az intimitást is háttérbe szorítja feleségével.

Attila néhány éve még nem is gondolta volna, hogy ennyire fontos szerepet tölthet be az életében a család. Ám mióta apa lett, minden átalakult, gyermekeit toronymagasan az első helyre teszi a fontossági sorrendben: akkor is, ha ez a feleségével való intimitás rovására is megy – árulta el a Borsnak.

Egyedül maradt a hálószobában Ambrus Attila

Lánya, Anna 2019-ben született, fia, Magor pedig novemberben lesz egyéves. Nagyon szoros a családi kötelék, ezért éjszaka is együtt van az édesanyjukkal a két gyerek.

– A feleségem még szoptat, ezért ő a kicsivel alszik. Eddig én voltam a nagyobbal, de most úgy alakult, hogy egyedül alszom a hálószobában, a feleségem pedig a két gyerekkel az ő szobájukban

– árulta el a lapnak, hozzátéve, most a gyerekek az elsők, miattuk le tud mondani az intimitásról.

– Elég sokat voltam börtönben, hozzászoktam a spártai élethez – monda nevetve.

Nem gond, ha kiesik pár hónap. Most a gyerekek érdekei dominálnak, és ezzel nincs semmi gond

– folytatta Attila, aki igazi apatigrissé vált. Kislánya kedvéért akár 15 kilométert is biciklizik: így hozza el az óvodából, elmondása szerint, kiváló közös időtöltés a hazaút így. De már a kezdetektől is szorgoskodott.