Minden lefekvés előtt csináld meg ezeket a gyakorlatokat és a tested teljesen meg fog változni

Érdekességek Admin Saturday 28th January 2023

Az álmatlanság és az alvászavar egyre több embert érint. Ahhoz, hogy Morfeusz karjaiba zuhanhass, bemutatunk neked néhány olyan mozdulatot, amelyet érdemes minden este lefekvés előtt megcsinálnod. Meg fogsz lepődni az eredményeken.

Az álmatlanság oka számos, de az esetek többségében a szorongás vagy a stressz valamilyen formája. A jóga az egyik legjobb módszer arra, hogy olyan mélyen alhass, mint egy csecsemő. Ugyanakkor számos ponton segít megkönnyebbülni lelkileg és elérni a belső béke állapotát.

Amellett, hogy a jóga segít könnyebben álomba szenderülni és csökkenti a szorongás és stressz okozta tüneteket, a hajlékonyságot és a testtudatot is képes javítani.

Balasana – Gyermekpóz
Juss el a teljes relaxáció állapotába. Szilárdan ülj rá a lábikráidra és hajolj előre. Kilégzés közben a felsőtested pihentesd meg a combjaidon, míg a homlokodat a padlón. A karjaidat lazítsd el a fejed előtt a talajon. Ez a testhelyzet nyugalmat és introspekcióra való képességet hív meg hozzád, egyúttal a test és az elme teljes ellazulását segíti elő.

Comments are closed.