Mindenkit figyelmeztet a gyászoló anyuka: Álmában hunyt el a 3 éves csöppség, minden tünet nélkül

Sajnos van olyan, hogy úgy tűnik, körülöttünk minden teljesen rendben van, szinte úszunk a boldogságban, aztán hirtelen a semmiből ér minket egy olyan csapás, amire egyáltalán nem számítottunk volna.

A fiatal nő, Jasmine és párja maradéktalanul boldog, kiegyensúlyozott életet élt, három imádott gyermekükkel. Azonban végül a semmiből olyasmi érte őket, aminek egyetlen szülővel sem szabadna megtörténnie.

A gyermekeik a legkisebb kivételével bárányhimlősek lettek, ezért a két nagyobb gyereket elvitték a nagymamához, hogy elkülönítsék a kicsitől, hogy őt megóvják a fertőzéstől.

Azonban a három éves kisfiuk az egyik reggel nem ébredt fel, a nagyi hiába keltegette. Bár az orvos késedelem nélkül a helyszínre ért, de már nem tehetett semmit. A kisfiú életét vesztette.

A veszélyre semmi sem figyelmeztetett, a kicsinek egyáltalán nem voltak tünetei! A gyerek előző este még boldogan játszott a kertben, és az anyát nagy örömmel töltötte el, amikor azt mondta neki: “szeretlek”.

Most pedig minden összedőlt körülöttük…Fogalmuk sem volt róla, hogy mi történhetett, senki sem tudta megmagyarázni. A bárányhimlő elvileg nem okoz ehhez hasonló halálesetet.

A szakértő végül a vizsgálat során megállapította, hogy egy nagyon ritka esettel állnak szemben. A kisfiú halálának oka Streptococcus fertőzés, ami vérmérgezést okozott. Feltételezte, hogy úgy kerülhetett a baktérium a kicsi szervezetébe, hogy elvakarta valamelyik bárányhimlős kiütését.

Nyugodjon békében!