Most először mutatta meg terheshasát Ördög Nóra!

A TV2 műsorvezetője különleges fotóval nosztalgiázik az Instagramon: az első terhessége idejéről mutatott egy képet a rajongóknak – szúrta ki az Origo.

Nánási Mici 2013-ban született, ekkor készült a felvétel, amit a Föld napja alkalmából tett közzé Ördög Nóra egy nap késéssel. “A Föld egyik legszebb helyén Micivel” – írta a csodás felvétel mellett.

Rajongói az öltözködése alapján sejtették, hogy várandós a műsorvezető, aki most elmondta, mi az igazság. Ördög Nóra a minap Instragramon, egy élő-videóban reagált a terhességéről szóló pletykára. Mint mondta, most nagyon boldog két gyermekével és férjével, és nem szeretné megtörni ezt a harmóniát – írja az Origo.

“Annyira kerek ez az élet, amit most élünk, hogy igazándiból én félnék ezt most bolygatni. Van egy fiunk, van egy lányunk pici korkülönbséggel. Álmomban nem gondoltam volna, hogy ez ennyire jól működik.Nagyon sokan riogattak, amikor kiderült, hogy 14-15 hónap van a két baba között, hogy ez majd rettenetesen nehéz lesz. (…) Én mindenkinek azt mondom, hogy aki teheti, és van energiája, az mindenképpen kis korkülönbséggel vállalja be a tesókat, mert nagyon nagy áldás”mondta az élő-videóban a műsorvezető.“Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy ez végül is így alakult. Úgyhogy én ezt a nagyon törékeny egyensúlyt, amit egyébként is próbálunk tartani a magánélet és a munka között, nem szeretném bolygatni.A mostani fejemmel azt mondom, hogy nem vállalnék harmadik gyereket”

  • szögezte le.

Nánási Pál felesége azt is elmondta, azért hord bő ruhákat mostanában, mert ezek tetszenek neki.