Most érkezett a tragikus hír: férje után halt Tahi Tóth László özvegye, Kárászy Szilvia

Egy ospice-házban hunyt el Kárászy Szilvia Fotó:

A zongoraművész az utóbbi időben súlyos betegséggel küzdött, alig két hete műtéten esett át, amit a szervezete nem viselt jól.

Pontosan öt évvel Tahi Tóth László elvesztése után elhunyt Kárászy Szilvia, Tahi Tóth László színművész özvegye – írja a Blikk. A lap megtudta, hogy a színész özvegyét jó ideje egy hospice-házban kezelték, és a közvetlen környezetével csak szöveges üzenet formájában kommunikált, külsősök – így a Blikk számára sem volt elérhető.

A lap Szilvia közeli ismerőseitől tudta meg, hogy a zongoraművész elhunyt, amit Tahi Tóth László testvére, István is megerősített.

– A hospice-házból megerősítették a hírt, hogy szerda hajnalban, éppen a testvérem halálának évfordulóján Szilvia csendben elaludt – mondta el a Blikknek megtörten Tahi Tóth Gábor, a színész testvére. – Ez rendkívül megdöbbentő, hogy ugyanaznap halt meg, mint a fivérem.

Szilvi nagyon nehezen dolgozta fel a gyászt, fél éve tudott újra magával foglalkozni, egyébként mindig Laci emlékét ápolta. Ezután történt a borzasztó betegség, ami megtámadta a szervezetét, és amiből nem sikerült felépülnie pont akkor, amikor már épp kilábalt volna a gyászból.