MOST JÖTT a hivatalos rendőri közlemény! EZÉRT halt meg Berki Krisztián! Az egész országot sokkolta, ami most kiderült. Csak ERŐS idegzetűeknek: – Nyugodjon Békében!

MOST JÖTT a hivatalos rendőri közlemény! EZÉRT halt meg Berki Krisztián! Csak ERŐS idegzetűeknek: – Nyugodjon Békében!

A jelek egyelőre arra mutatnak, hogy a médiasztár nem lett öngyilkos. A Blikk elsőként számolt be róla, hogy péntek reggel IX. kerületi otthonában holtan találták Berki Krisztiánt.


A rendőrség korábban csak annyit közölt, hogy haláleset miatt zajlik helyszíni intézkedés, és idegenkezűség gyanúja nem merült fel az ügyben, tehát nem gyilkosság történt. Lapunk információi szerint kábítószer gyanús anyagokat találtak a helyszínen, ezért büntetőeljárás is indul.

Vagyis az elsődleges információk szerint Berki Krisztián nem öngyilkos lett, annak ellenére, hogy a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit. Ezt elismételték a helyszínen tartott sajtótájékoztatón is a hatóságok.

Sajtóértesülések szerint a szomszédok állítólag már több napja kiabálásokat és veszekedéseket hallottak a focikapusból lett médiasztár lakása körül. Berki Krisztián halálhírét felesége, Berki Mazsi korábban már megerősítette, aki a helyszínen vigasztalhatatlanul zokogott, mielőtt egy rendőrségi autó elvitte a helyszínről.