Most kaptuk a hírt – autóbalesetet szenvedett a magyar mulatós zenész szerelme

Csocsesz telefonon kapta a szörnyű hírt, ami után egyből elsápadt. Kedvese, Angéla súlyos atuóbalesetet szenvedett, azonnal a sürgősségire vitték.

Angi éppen hazafelé tartott a párjához, amikor megtörtént a baj: egy busz csapódott bele a semmiből és kész csoda, hogy túlélte az ütközést.

“Minden olyan gyorsan történt. Az ütközés következtében az autóm legalább ötször megpördült maga körül, én pedig jobbra-balra hánykolódtam és rázkódtam. Csak azt éreztem, hogy pörgök és pörgök, közben átsuhant az agyamon: ha megáll a kocsi, kapok egy akkora ütést, hogy itt a vége. Érdekes módon nem féltem, teljesen beletörődtem, hogy ha meghalok, akkor ennyi volt. Végül az árokban kötöttem ki” – mesélte a Borsnak.

“A szemem fölött nagyon beütöttem a fejemet, a fájdalom kisugárzott az egész koponyámba. A bal combomon óriási zúzódás keletkezett, ami minden színben pompázik, illetve a jobb lábfejem sérült még, beakadhatott a pedálba. Nagyon megijedtem, hogy ugye nem lett baja a bal lábszáramnak.

2 éve volt egy túra balesetem, amikor szilánkosra tört. Akkor 19 csavarral és 2 titánlemezzel hozták helyre és csak pár hónapja vették ki. Szerencsére nem sérült meg, az egy újabb komoly műtétet jelentett volna” – részletezte Angi.

Mentővel vitték be a sürgősségi osztályra, és kiderült, hogy hatalmas szerencséje volt, nem esett komoly baja.

“A kocsim jobb hátsó ajtajába csapódott bele a másik autó, az ütközés következtében betört az ablaka. Azt mondták, ha egy méterrel előrébb kap el, olyan nagy lett volna az ütközés ereje, hogy akkor már nem beszélgetnénk…”