Most közölte a MÁV! HALÁLOS vonatbaleset! Sosem találnád ki, kit ért horrorbaleset pár órája! Búcsúzunk a híres magyar… Mutatjuk a megrázó részleteket:

Újabb halálos vonatbaleset történt: Elütött kettő embert a Bécsből Budapestre tartó vonat Győrszentiván megállóhelynél, emiatt késnek a járatok a Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon.

A helyszínelés ideje alatt várhatóan délig, kora délutánig csak egy vágányon haladnak a vonatok Győr és Győrszentiván között. Hozzátették, hogy a balesetben az érintett vonat utasait a Bécsből Budapestre tartó Semmelweis EuroCity vonatra szállítják át – közölte a Mávinform pénteken a honlapján. Ahogy a Magyar Nemzet korábban megírta, néhány nappal ezelőtt a viharos időjárás okozott fennakadásokat a vonatközeledésben.

A fakidőlések miatt február 4-én, szombaton napközben több vonalszakaszon ideiglenesen leállt a vonatközlekedés, de a MÁV és a katasztrófavédelem szakemberei egész nap dolgoztak a károk

felszámolásán. Frissítés: A lap út tudja, hogy az áldozatok között volt a magyar X-faktor három évvel ezelőtti nagy reménysége H. Edina is, aki mindössze 25 évesen vesztette életét. – Őszinte részvétünk!