Neked milyen a szívvonalad? Meglepő dolgokat mond el a sorsodról!

Több évezredes múltra tekint vissza a tenyér és egészében a kéz elemzésének tudománya. Vannak, akik az ujjak hosszából is képesek a személyiségünkre és az életutunkra vonatkozó lényeges információkat kiolvasni. 

A következő tesztben azt kell megvizsgálnod, hogy hol fut a szívvonalad és a képen látható tenyerek közül kiválasztani annak a betűjelét, amelyikhez a legjobban hasonlít ennek a vonalnak a lefutása.

A szívvonal a tenyér külső élétől indul ki, a kisujj alatt és legtöbb esetben a középső ujj vagy a mutatóujj irányába vezet. Ez a tenyérvonal fedi fel azt, hogyan viszonyulunk a párkapcsolatokhoz és milyen az érzelmi életünk.

Neked melyikhez hasonlít legjobban a tenyered?

‘A’

Ha a középső ujjad alá fut a szívvonalad, akkor egy született vezető vagy. Független személyiség, ambiciózus és intelligens. Nagyon elszánt vagy, akire nem jellemző az érzelmesség és néha ridegnek is tartanak.

‘B’

Ha a szívvonalad a középső ujjad és a mutatóujjad közé fut be, akkor egy gondoskodó jellem vagy, aki kedves és barátságos mindenkivel. Nagyon megbízható személy vagy, akire mindig lehet számítani, és aki tisztelettel fordul minden élő felé.

‘C’
Ha a szívvonalad a mutató ujjad alá fut be, akkor hasonló karakterisztikákkal rendelkezel, mint az ‘A’ személyiségtípus.

‘D’

Ha a szívvonalad a mutatóujjad és a hüvelyujjad között ér véget, ami mellesleg a legritkább típus, akkor te egy nagyon nyugodt személy vagy, akit szinte lehetetlen kihozni a sodrából. Bölcsességeddel megelőzöd a korodat.