Nem bírta tovább: Berki Mazsi kibékült a gazdag barátjával. Íme a fotó

Úgy tűnik, nem volt végleges a szakítás, és újra együtt van Berki Mazsi a gazdag üzletemberrel.

Berki Mazsi a férje halála után néhány hónappal új férfi oldalán mutatkozott, és mint kiderült, Zoltánt, a Székesfehérváron élő üzletembert még Berki Krisztiánnak köszönhetően ismerte meg. A férfi anyagilag is sokat segítette az özvegyet, többek között egy hetvenötmillió forintot érő, új luxusautóval is megajándékozta, és sokat utaztak már együtt belföldön, valamint külföldre is.

Kapcsolatuk azonban a jelek szerint egyáltalán nem harmonikus, először novemberben, majd néhány nappal ezelőtt is felröppent az a hír, miszerint szakítottak. Ez azért is lehetett nehézség a számára, mert korábban mindig a párjai tartották el, ők garantálták számára a luxust.

Még együtt vannak, de tény, hogy nagyon viharos a kapcsolatuk, tele van hullámvölgyekkel. Sokat vitatkoznak, többször is szóba került közöttük a szakítás, de végül mindig elsimították a vitákat.
Bizonyára nem tesz jót a kapcsolatnak, hogy két külön városban élnek, és az egyéb elfoglaltságaik miatt alig tudnak találkozni. Mazsi nem ragaszkodik annyira Zoltánhoz, mint ő hozzá” – mesélte a Blikknek egy ismerős.

Íme a fotó: