Nem küzd, beletörődött súlyos betegségébe Hernádi Judit

Nagy a baj! Már az orvosok sem tudnak segíteni Hernádi Juditon !

A Jászai Mari-díjas színésznő, Hernádi Judit évről évre egy megpróbáltatással teli hónap elé néz, hiszen számára igazi pokoljárást jelentenek a téi hónapok ! A nyár végének közeledtével ugyanis rendre kiújul a több mint húsz éve tartó depressziója, de már nem küzd ellene – írja a Star magazin.

„Szegény anyám hívta fel erre a figyelmemet. Nekem fel sem tűnt, újszerűen éltem meg, minden egyes augusztusban. Mindig azt hittem, hogy a következő augusztus más lesz, de nem! Mindig azt hittem, megúszom, de nem. Depis vagyok ilyenkor, és rájövök, hogy semminek semmi értelme. Ez kicsit kellemetlen…” – idéz a beszélgetésből a Star magazin. – Nekem sosincs jókedvem. Én így érzem jól magam, én így vagyok jól…” – magyarázta a színésznő, akit már sokan meg akartak menteni ilyenkor, de ő mindig összeveszett velük.

Döbbenet! Teljesen kopasz Hernádi Judit! – Videó
Hernádi Judit is csatlakozott a huszonöt éves Leukémiás Gyermekekért Alapítvány kampányához, így őt is megkopaszították a fotózás idejére.

A színésznő közelről ismeri a rák szörnyűségeit, hiszen több kollégáját, sőt anyukáját is a betegség miatt veszítette el.

A darab plakátján megdöbben­tően fest a kopasz színésznő!