Nostradamus jóslata 7 csillagjegynek is fontos üzenetet tartogat 2023 első felére!

Igazán különlegeset és elgondolkodtatót jósolt.

Nostradamus, a híres jövőbelátó próféta leginkább arról ismert, hogy néhány soros, több száz éves versei tökéletesen leírják napjaink bizonyos eseményeit.

Vagyis ékes bizonyítékul szolgálnak arra, hogy ő maga valóban belelátott a jövő időfolyamába, és leírta, mi fog messzemenőkig történni az emberiséggel, és a világunkkal.

Megjósolta szeptember 11-ét, a nagy olajválságot, a gazdasági válságot, és számos eseményt, sokak szerint a 2000-res években történt teljes napfogyatkozást, vagy épp Trump megválasztását.

Kevesen tudják, hogy emellett számtalanszor gasztronómiai jóslatokba is bocsátkozott, és csillagjegyeknek jósolt.

Ikrek

Egy nagyon zűrös időszakot fogsz lezárni 2023 első felében, ami egy új fejezetet nyit majd az életedben. A magánéletedben és munkádban is a kiteljesedés időszaka lesz. Életed egyik legszebb éve lesz, de egyben a legfárasztóbb is. Nagy sikereket fogsz elérni, végre nem fogsz hiányt szenvedni semmiben. Emberi kapcsolataid is új szintre lépnek. Hagyj időt a szeretteidre, akik eddig is mindig melletted álltak.

Halak

A sok megpróbáltatás ellenére most végre egy nagyon eredményes, és pozitív év vár rád. Kitartásod végre gyümölcsöző lesz. Bármibe is kezdesz, sikeres leszel, és úgy tűnik, eljött az idő, hogy megtaláld a helyed. Szerencse, és siker vár rád, fogadd tárt karokkal életed csodálatos időszakát. A sok munka 2023 elején fog beindulni minden, a sok munka mellett szinte alig lesz időd, de ekkor se feledkezz meg a körülötted lévőkről, akik szeretnek.

Bika

Mondj búcsút az idegeskedéssel teli időszakoknak, végre elfelejtheted a sok munkahelyi stresszt is. Eljött a lecsendesedés, és siker ideje, úgy érezheted, hogy azt csinálhatod, amit igazán szeretsz. Kisebb erőfeszítéssel, de sokkal több pénzt fogsz keresni. Több időt tölthetsz majd a szeretteiddel, végre jobban élvezheted az életet.

Vízöntő

Nagyon sok mindenen mentél már keresztül eddig az életben. Sokat küzdöttél, és harcoltál a szakmai elismerés érdekében, és most végre úgy tűnik, hogy megkapod a méltó jutalmat a sok küzdelemért. Egy nagyon jó időszak vár rád. Úgy fogod vonzani magadhoz a pénzt, mint a mágnes. Bármi belefogsz ebbe az évbe, csak nyereségre teszel szert.

Skorpió

Épp itt az ideje egy kis pozitív változásnak, hiszen annyi stressz, és düh halmozódott fel benned az elmúlt években, hogy most már te is megérdemled a jó dolgokat. Munkában és szerelemben pozitív változás vár rád. A kitartó becsületes munka mindig meghozza gyümölcsét, ha kitartó vagy anyagiak terén biztosan nem lesz gondod 2023-ban.

Oroszlán

A sok rossz dolog után most végre egy nagyon eredményes, és pozitív időszak vár rád. Bármibe is kezdesz, sikeres leszel, és úgy tűnik, eljött az idő, hogy megtaláld a helyed. Szerencse, és siker vár rád, fogadd tárt karokkal életed csodálatos időszakát. A sok munka 2023-ban igazán meg fogja érni, de fordíts időt a körülötted lévő emberekre, a szeretteidre is.

Bak

Mondj búcsút az idegeskedéssel teli időszakoknak, végre elfelejtheted a sok munkahelyi stresszt is. Eljött a lecsendesedés, és siker ideje, úgy érezheted, hogy azt csinálhatod, amit igazán szeretsz. Kisebb erőfeszítéssel, de sokkal több pénzt fogsz keresni. Több időt tölthetsz majd a szeretteiddel, végre jobban élvezheted az életet.