Oláh Gergőt börtönbe csukták, mellé még brutális pénzbírságot is kapott

Hirek Admin Tuesday 31st January 2023

Megtudtuk, ki volt az a közismert celeb, akit a héten elkaptak és három napra becsuktak a nógrádi rendőrök, mert jogsi nélkül vezetett.

Tegnap ment körbe a hír a neten, miszerint a rendőrök őrizetbe vettek egy ismert hazai celebet egy közlekedési igazoltatás után A Nógrád megyei hírportál, a nógrádi celebet a rendőrök. Az illetőt bevitték, három napot a fogdán töltött, szerdán bíróság elé is állították és elég komoly büntetést kapott.

Engedély nélküli vezetés miatt három nap elzárást – amit előtte letöltött, háromnapos őrizettel letudottnak tekintett a bíróság, -, illetve 300 ezer forintos pénzbírságot kapott még. Ezenfelül 3 hónapra eltiltották a vezetéstől. Mindezt azért, mert a férfinak összegyűltek a büntetőpontjai – tehát nem először vezetett úgy, ahogy nem kellene -, ezért már korábban elvették a vezetői engedélyét.

A napokban megállították közúti ellenőrzéskor, és persze nem volt nála a jogsija, hisz az “náluk” volt. Három napra őrizetbe vették “visszatartás jelleggel.” Az ítélet után, a következő három hónapban, ha volán mögé ül, akkor akár egy évet is kaphat a rács mögött. A Blikk megtudta, hogy egy ismert salgótarjáni férfiról van szó, mégpedig a népszerű énekes Oláh Gergőről van szó.

Comments are closed.