Öngyilkosságot kísérelt meg a magyar színészóriás felesége

A magyar színész özvegye öngyilkos akart lenni, az orvosok beavatkozása mentette meg az életét.

Csaknem tragédia történt az ország egyik leghíresebb családjában. A Blikk megtudta, hogy a magyar színészóriás özvegye a közelmúltban önkezével próbált véget vetni az életének, csak az orvosok beavatkozásának köszönhető, hogy tettének nem lett végzetes következménye.

A köztiszteletben álló asszonyról senki nem feltételezné, hogy valaha ilyen borzalmas tettre szánná el magát, mert a külvilágnak mindig erős, méltóságteljes oldalát mutatja. Lapunk azonban megtudta, hogy az özvegy egyre súlyosbodó depresszióban szenved, lelki problémái pedig olyannyira eluralkodtak rajta, hogy bár szerető család veszi körül, nemrégiben súlyos döntést hozott.

Negyven nyugtatótablettát vett be, és vérében alkoholt is találtak. Kivételes szerencse, hogy még időben talált rá az egyik családtagja, aki azonnal mentőt hívott. Az asszonyt kórházba szállították, gyomrát kimosták, azóta pedig már otthonában lábadozik, családja gondoskodó figyelme és felügyelete alatt.A hölgyet ismerők szerint így, utólag visszagondolva súlyos döntésének, tragédiának voltak előjelei: a legnagyobb közösségi oldalon, a Facebookon az utóbbi időben mélabús, vészjósló bejegyzéseket osztott meg, mintha figyelmeztetni akarta volna a környezetét, mire készül.

Hogy miért szánta el magát a végzetes tettre, azt talán csak a legszűkebb környezete tudja… Az azonban biztos, hogy élete szerelmének elvesztése óta – akihez közismerten óriási szerelem kötötte – nem találja a helyét a világban, jóllehet, szerető család, sok ismerős és számos barát van mellette.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!