OTP Bank – Március 1-től jönnek a változások és sokan még mindig nem tudnak róla

Az OTP Bank folyamatosan végez statisztikákat és elemzéseket, amiben az ügyfelek fizetési moráljait vizsgálja.

A mai modern világban nem meglepő, hogy a készpénz és a bankkártya közötti egyensúly már nem kiegyenlített, a bankkártyás, elektronikus fizetés egyre nagyobb előnyt élvez.

Az online vásárlások értéke az évnek leginkább az évvégi, ünnepi szakaszában mutatkozik meg, ilyenkor költenek ugyanis a legtöbbet az emberek, az évek folyamatos elemzései pedig egyre inkább azt mutatják, hogy mindezt online teszik.Az infláció természetesen nagy hatással van az emberek fizetési és költési szokásaira, sokkal inkább megfontolják a vásárlók és az ügyfelek mire, mennyit költenek. Egy dolog viszont változatlan, mégpedig az, hogy az elektronikus, bankkártyás fizetés még mindig előnyben van a készpénzes fizetéssel szemben.

Az OTP Bank úgy vélekedik, hogy a 2023-as év eleje, legalább is az első három hónapja sokkal gyengébb lesz, mint a 2022-es évben, hiszen ne feledkezzünk meg róla, hogy tavaly februárig rengetegen megkapták az adóvisszatérítésüket.Az OTP honlapján egy fontos változással kapcsolatban tett közzé nem rég információkat:

„A DIGITÁLIS SZOLGÁLTATÁSAINK BIZTONSÁGI SZINTJÉNEK NÖVELÉSE ÉRDEKÉBEN, 2023. MÁRCIUS 1-TŐL MÓDOSULNAK A SMARTBANK (ANDROID) ALKALMAZÁS MINIMUM TECHNIKAI FELTÉTELEI. A SMARTBANK HASZNÁLATÁHOZ SZÜKSÉGES MINIMUM ANDROID VERZIÓ: 7.0 ÉS AZ E FELETTI VERZIÓK”

– írja az OTP.