Sokkoló, óriási tömegbaleset, 43 jármű karambolozott, 19 kiégett a porviharban

Az első adatok szerint egy kamion és néhány személyautó ütközött az M1-es autópálya 26-os kilométerszelvényénél a Budapestről kivezető oldalon.

Annyit lehetett tudni, hogy több ember megsérült, és ki is gyulladt. Ezért a rendőrség az autópályát mindkét irányban lezárt. Ettől viszont jóval komolyabb a baj. Lényegében tömegbaleset történt, 32 személyautó, 5 kisteherautó és 6 kamion futott valahogy egymásba nagyjából Mány környékén, a Győr felé vezető úton.

Az első adatok szerint 26 sérült van. Ezek közül a járművek közül 19 személyautó és egy kamion ki is gyulladt. A másik irányban a Pest felé vezető oldalon ki tudja mi okból két személygépkocsi ütközött össze, ezek viszont legalább nem égtek ki.A tatabányai, a bajnai, a törökbálinti, a nyergesújfalui, a székesfehérvári, a fővárosi hivatásos, a bicskeiönkormányzati és önkéntes tűzoltók mellett a Fejér vármegyei és a Komárom-Esztergom vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat érkezett az esethez. Információk szerint tűz már nincs a helyszínen, az egységek visszahűtötték és áramtalanították a járműveket.

A társhatóságok is az esetnél dolgoznak, többek között négy mentőhelikopter is érkezett a helyszínre. A forgalom mindkét irányban áll az érintett útszakaszon, a közlekedést az 1-es főútra terelik közölték. Amennyiben részletesebb beszámolót, akkor cikkünket frissítjük. Forrás, fotó: Police.hu