Szomorú hír érkezett BB. Éviről

Friss hírek érkeztek a Big Brother egykori versenyzőjéről. Egy, a neve elhallgatását kérő ismerős mesélt arról, hogy BB Évi állapota sokat javult a helyzet óta, mióta bekerült egy Somogy megyei otthonba. Éppen 20 év telt el azóta, hogy a kaposvári lány megnyerte a 16 millió forintos fődíjat.

Hiába volt ő a hazai valóságshow-k történetének első női nyertese, Párkányi Éva útja a Big Brother első, 2002-es szériája után csak lefelé vezetett, többek közt a pszichiátriára. 

“Ahogy hallom, nincsenek már olyan hatalmas problémák Évivel, mint ahogyan azt sokszor olvashattuk” – mondta a Borsnak a neve elhallgatását kérő ismerős, aki elmondta; a pszichiátrián 24 órás felügyelet alatt áll Évi.

“A kórház nem egy börtön. Ott az állapotuktól függően szabadon járhatnak a betegek. Kicsit olyan, mint egy nyugdíjasotthon. Vannak nyilvánvalóan olyan esetek is, akik nem kaphatnak ekkora szabadságot, de Évi egy teljesértékű ember.Néha vannak rosszabb napjai, de ezek ellenére javult az állapota. Tény, volt időszak, amikor még féltek tőle az ápolók, mert agresszívabb volt, de ez nem csoda, hiszen komoly skizofréniával vitték be az intézménybe.

Úgy hírlik, megesett, hogy rákiabált az alkalmazottakra, vagy úgy viselkedett velük, mintha az ellenségei lennének. Egy időben féltek az ápolók Évitől, de ez mára már elmúlt. Sokkal könnyebb vele az „együttélés” – ha mondhatom így. Szerencsére, soha senkinek nem lett komolyabb baja. Ez annak is köszönhető, hogy Évit jól megtanulták kezelni. Szomorú tény, de ő már soha nem jöhet ki az intézményből. Jelenleg neki ez a legjobb hely, ahol lehet. Kétlem, hogy bárhol máshol megkapná azt a figyelmet, amire igazán szüksége van” – tette hozzá.