Szomorú hír érkezett! Nem tud mosolyogni Szegedi Fecsó menyasszonya: elrontották a szájfeltöltését…

Egy orvosi műhiba miatt nem tud mosolyogni Szegedi Fecsó menyasszonya. Géczi Bea szájfeltöltésénél akadt probléma, ami miatt most újra kés alá kell feküdnie.
Ezeket látta már?

Véleménycikk – A boldogság receptje

Ebből az állásból válás lesz: felmérték, melyik szakma űzőinek van nagy esélyük a szakításra

Szegedi Fecsó menyasszonya, Bea, aki nemrégiben adott életet első közös gyermeküknek, nehéz időket él meg. A csinos szőkeségről köztudott, hogy több plasztikai beavatkozást is elvégeztetett magán, a szájfeltöltése során azonban nem várt komplikációk léptek fel.

Pár éve feltöltettem a számat, hialuront szerettem volna, de a tudtom nélkül szilikont tett bele az orvos, ami ugye nem szívódik fel

  • mesélte most Bea, akinek nincs más választása: újra kés alá kell feküdnie.

Szegedi Fecsó menyasszonya úgy döntött, hogy egy korábbi műhiba korrigálásával egy időben eltávolíttatja a szilikont. A szóban forgó beavatkozás alkalmával a mosolygásért felelős izom körüli zsírt távolította el a doktor, ám ez olyan következményekkel járt, amire senki sem számított.

Volt egy Buccal Fat Removal műtétem is, amit elrontott az orvos. Mivel rossz helyen vágta fel, azóta nem tudok rendesen mosolyogni, és ez nagyon zavar. Ezt egy újabb műtéttel tudják korrigálni, és úgy döntöttem, hogy egyúttal a szilikont is kivetetem
– magyarázta a Borsnak Bea, aki abban bízik, hogy a beavatkozás után újra a régi mosolyát látja majd viszont a tükörben.