Szomorú hír jött Fodor Zsókáról

Fodor Zsóka a Barátok köztben vált országosan ismerté, Magdi anyus szerepében hamar belopta magát az emberek szívébe, a siker mellett jó életet is biztosított számára a sorozat. A színésznő mindenhová taxival ment, éttermekben ebédelt, szeretett másokat meghívni. Ám idén nagy bajba került.

Sohasem fordult elő Fodor Zsókával, hogy január végére ne legyen tele betáblázott munkákkal az egész évre… ám 2023 januárjában fordult a kocka és a színésznő azzal találta magát szembe, hogy nyárra egyetlen leszerződött munkája sincs.A színésznőnek az év sem kezdődött szerencsésen, egy betegség miatt elbukta az egyik munkáját, így a tervezett nyaralását is le kellett fújnia.

“Tudtam, ha barátnőmtől, Erzsikétől hazajövök Svédországból, ahol a szilvesztert töltöttem, egy forgatáson veszek részt.

Nagyon készültem, rengeteg időt, energiát és pénzt áldoztam rá, és fejben már az érte kapott pénzt is elköltöttem. Erzsikével ugyanis megbeszéltük, egyszer élünk, a koporsónak pedig nincs zsebe, ezért utazzunk el Dubaiba egy kicsit.Ám – sajnos – közbeszólt egy betegség, és mire letudtam a hatnapos antibiotikum-kúrát, a forgatást és az ezzel együtt járó pénzt elbuktam. Így nem utazunk” – mesélte Fodor Zsóka a Story magazinnak.