Szörnyethalt Zámbó Edit asszony kislánya!

Zámbó Jimmy második feleségének kislánya egy baleset során vesztette életét.

Zámbó Jimmynek három vér szerinti gyermeke van, azonban összesen hét gyermeket nevelt fel. Egyiküket azonban tragikus baleset érte. Zámbó Krisztián többek között erről és a baleset is beszélt az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban.

Jimmy második feleségének, Edit asszonynak ugyanis két gyermeke született első házasságából, azonban lánya, az akkor 14 éves Anitát egy végzetes baleset érte.

Igazából apukám 7 gyereket nevelt fel, és mindegyik gyereke apucinak hívta, abból 3 volt a sajátja. Az Edit asszonynak 2 volt az előző házasságából, a Zsolti és az Anita. Anitát 14 évesen egy balesetben elvesztettük. Pomázon volt egy nyaralója a családnak, és oda jártak le apuval. (….) Egy biciklibalesetben.

Egy dombon megindult, fék nem volt a biciklin, kicsit testesebb lány volt, elvette az öcsém biciklijét, nem engedte, hogy ráüljön, ő ült rá. Megindult a dombon és egy fának nekihajtott.

Nagyon szerettem őt, mindenkit megviselt az elvesztése. Legjobban Editet viselte meg– vallott a tragédiáról Krisztián Hajdú Péternek, idézte a az elhangzottakat az nlc.hu

Forrás