Szörnyű hír érkezett késő estére! Háromszor élesztették újra Agárdi Szilvit!

Hirek Admin Friday 27th January 2023

Háromszor élesztették újra Agárdi Szilvit! Sosem hallott történetről számolt be Agárdi Szilvia, aki a szüleivel együtt valóságos csodának tartják azt, hogy a születése után életben maradt. Az énekesnő ugyanis koraszülött volt, édesanyja hat hónapos terhesen hozta a világra, az azt követő három napban pedig háromszor is újraélesztették.

Az eddig sem volt titok, hogy Szilvi a születése óta látássérült, de ennek okairól ezidáig nem tudtunk. Az énekesnő most elmesélte a nem mindennapi történetét. – Már gyerekkoromban sokszor kérdezgettem anyáékat, hogy milyen volt, amikor megszülettem, milyen voltam kisbabaként.


Anya egy orvosi műhiba áldozata lett egy műtét során, emiatt idő előtt, hat hónapos terhesen kellett engem megszülnie. 1015 grammosan jöttem világra, az orvosoknak pedig azonnal el kellett szakítaniuk anyukámtól, mert minden perc számított.

Apukám is csak pár másodpercig láthatott, azt mesélte, hogy olyan pici volt a fejem, mint egy pohár szája, nem mert megfogni sem, olyan apró voltam. Elfértem volna a tenyerében – kezdett bele a történetébe Szilvi. Agárdi Szilvia a közelmúltban teljesen megvakult, ennek oka a koraszülésre vezethető vissza.

Comments are closed.