Tegnap meghalt a kisfiam! Hosszas küzdelem után a két éves kisfiam tegnapi napon elindult a mennyországba… Isten Veled te kis Angyalka…

Tegnap meghalt a kisfiam! Hosszas küzdelem után a két éves kisfiam tegnapi napon elindult a mennyországba.. Isten Veled te kis Angyalka..

Az orosházi lakóház pillanatok alatt vált lakhatatlanná. A tűz a Sámsoni utcában keletkezett, a lakói már nem tartózkodtak otthon – írja a Beol.

A FIATAL ÉDESAPA – AKI TAVALY VESZTETTE EL FELESÉGÉT – ÉPPEN BUDAPESTRE TARTOTT – 2 ÉVES KISFIÁNAK A SZÍVMŰTÉTJÉRE UTAZTAK A FŐVÁROSBA.

A család csütörtökön az alábbi közleményt tette közzé Bence halálával kapcsolatban:

„Minden jóérzésű embernek!

A legnagyobb fájdalommal, összetört szívvel tudatjuk Orosházával és mindenkivel, aki követte a mi drága, egyetlen kis Bencénk küzdelmét, hogy szeretett unokánk december 21-én… – vannak erre szavak? Talán, ha azt írjuk, hogy angyallá változott és most már szerető édesanyja vigyáz rá odafenn a magasban, akkor elviselhetőbb lesz ez a mérhetetlen üresség és fájdalom.

Az utóbbi hetek a reményről szóltak számunkra. Hittünk a csodában, mert sok-sok ember összefogása bebizonyította, hogy van még emberség, van még segíteni akarás. Az otthon, ami a tűz martaléka lett, újjáépült és készen várta haza Eriket és Bencét. Reméltük, hittük, hogy a sok baj után végre egy új, örömtelibb fejezet kezdődhet el számunkra. Nem így lett. A fájdalmunk leírhatatlan, nem tudjuk, hogyan lesz tovább, nem tudjuk, érdemes-e még felkelni holnap. De azt tudjuk, hogy mérhetetlenül hálásak vagyunk minden segítségért, amit kaptunk, biztos vagyok abban, hogy Bence érezte a felé áradó szeretetet és törődést. Szeretett kis angyalunktól búcsúzunk, Önöktől pedig azt kérjük, most ne keressenek bennünket, ne hívjanak, ne írjanak, tartsák tiszteletben mélységes gyászunkat és gondoljanak ránk együttérző szívvel.

A Zsurka család”