Titokban levideózták Tóth Andit! Figyelem, a videó sokkoló!

Tóth Andi egy roppant tehetséges énekesnő, akit egy egész ország zárt a szívébe, amikor feltűnt az X-Faktor válogatójában. Akkor még tiniként olyan tehetségről és színpadi jelenlétről tett tanúbizonyságot, hogy meg sem állt a fináléig.

Utána jöttek a saját számok, egyre több emberhez jutottak el az énekesnő slágerei. Majd a Dancing with the Stars műsorában egy teljesen más oldalát mutatta meg. Hiszen Andrei Mangrával olyan táncokat tanult be, hogy mindenkinek leesett az álla. Nem véletlen, hogy a műsor második évadának győzetes Tóth Andi lett.

Tóth Andi új szerepekben próbálja ki magát
A mozgalmas év után kicsit lassított az énekesnő, de nem sokkal később belevetette magát a dolgok sűrűjébe. Elvállta a Sztárban Sztár felkérését, így már ő is ott ül a zsűriben. Komolyan veszi a dolgát és a versenyzők szakmaiságára helyezi a hangsúlyt, de azt azért elmondta, hogy kihívásnak éli meg a zsűrizést ilyen fiatalon. Nem ez azonban az első ‘új dolog’, amit kipróbál Tóth Andi, hiszen a TV2 egy sorozatszereplésre is felkérte őt. Az énekesnő pedig igent mondott és a Hazatalálsz című sorozatban ő alakítja Orsit.

Az elmúlt részekben már láthattuk, hogy nagyon tehetséges még színésznőként is Tóth Andi, de amit most lerakott az asztalra, arra nincsenek szavak. Tóth Andi karaktere ugyanis most az összeomlás szélére került, Orsinak kellene azonosítani a holttestet… Közben pedig az Andi arcára kiülő érzelmek, arcizmának apró rándulása és az a könnyes tekintet…

“Nem tud felkészülni a látványra. Nem fogja felismerni benne a …” – mondta Orsinak az igazságügyi orvosszakértő.

“A nővérem” – válaszolta egy hatalmas nyelés után Tóth Andi karaktere.

“A nővérét.”

“Még nem biztos, hogy ő az” – szakadt ki elcsukló hangon Orsiból.