Több, mint fél év után kitálalt Berki Mazsi- Ezért halt meg valójában Berki Krisztián

Különleges adással jelentkezett szilveszterkor a Palikék világa YouTube-csatorna. Az ünnepi epizódban három vendég is jelen volt: Berki Mazsival, Kulcsár Edinával és Szlépka Armanddal, ismertebb nevén VV Mohval beszélték át a 2022-es év történéseit, hónaponként haladva.

Május hónaphoz érve természetesen felmerült Berki Krisztián neve, akiről tavaly májusban hirtelen, mint derült égből a villámcsapás érkezett a hír, miszerint váratlanul elhunyt. Mazsit máig nagyon érzékenyen érinti a téma, ezért most is hangsúlyozta, hogy nem szeret erről beszélni, most azonban kivételt tett, és őszintén vallott érzéseiről. Elmondása szerint rendszeresen gyötrik pánikrohamok.

“Megmondom őszintén, ma is rám jött egy pánikroham. Nem nyilatkozom erről, és ez nem véletlen. Ez feldolgozhatatlan.Ma jutottam el arra a pontra, hogy felhívom a sírkövest, és azt gondoltam, hogy itt az ideje, készen állok rá. Amikor sétáltam befelé, beléptem a liftbe, és elkezdtem öklendezni, rám jött egy pánikroham, és elkezdtem fuldokolni. Gyorsan felhívtam a testvéremet, hogy nyugtasson meg. Nem azért nem teszek meg dolgokat, mert nem akarom, vagy mert nincs jobb dolgom, hanem mert nem vagyok rá képes” – fogalmazott Mazsi.

“Ez a mai napig feldolgozhatatlan. Ő egy olyan személyiség volt, akinek mindenki tudta a nevét, nagyon meghatározó, és nem nagyon tudtad elképzelni, hogy ő nincs. Én azért vagyok sokszor nagyon jól, mert a mai napig azt gondolom, hogy itt van még közöttünk, és egyszer csak szembesülök vele, hogy nem tudom felhívni, hogy ő elment.

Amikor szembesülök azzal, hogy ő nincs, és nem tudom megkérdezni, a kislányunkkal kapcsolatban hogy döntsek, akkor jönnek ezek a pánikrohamok. Még ma sem hiszem el, hogy megtörtént” – tette hozzá, majd elmondta, hogy volt, amit Krisztián még neki sem árult el.

“Utólag egyébként kiderült, hogy rossz volt a véreredménye, amit még nekem sem mondott el (…) Az ő lelke már nem bírta el a sok bántást, amit kapott” – árulta el.