Tragédia Vas megyében: szörnyethalt egy fiatal

Hirek Admin Wednesday 1st February 2023

Olyan részeg volt a baleset egyetlen túlélője, hogy azt hitte kidobták a kocsiból. A valóságban azonba kirepült a járműből, később egy család talált rá.

Döbbenetes balesettel végződött egy szombathelyi buli két fiatal férfi számára. Részegen ültek be a BMW-be, majd Gersekarát felől repesztettek Hegyhátsál felé. Ahogy száguldoztak egy bukkanó miatt a kocsi letért az útról és közel kétszáz métert repül a levegőben. Még a helyi tévétorony háromméteres kerítése felett is átsiklottak.

Az autón még nyárigumi volt. A fiatalok nem voltak bekötve, mindketten kirepültek a kocsiból. A baleset mellett nem sokkal később egy férfi haladt el, aki egy zokniban négykézláb mászó emberre figyelt fel. Mikor megállt segíteni, a részeg fiatal arra kérte: vigye haza, mert barátja kidobta a kocsiból.

„Hét óra tájban vittem haza a gyerekeket. Akkor láttam, az úttól kb. másfél méterre, hogy négykézláb vagy térden állva integet, zavarodott állapotban egy férfi. Megálltam, megkérdeztem, mi van vele” – mesélte Péter a Borsnak.

Comments are closed.