Tragikus hír jött szerda reggel: Kórházba került a magyar LEGENDA, sokan ÖRÖK kedvence! Mindenki a gyógyulásáért imádkozik!

1 perce kaptuk a tragikus hírt: Újabb magyar LEGENDA került kórházba! Mindenki a gyógyulásáért imádkozik!!  Újabb eljáráson van túl a TNT-ből ismert Inti, azaz Zuber Krisztián. Mint ismert, a zenészt szívelégtelenséggel és szívritmuszavarral vették fel a kórházba szeptember elején. A fekvőbetegek közé került, de a gyógyszereknek és az orvosok szakértelmének hála, már sokkal jobban érzi magát. A szíve azonban egyelőre a sokkolás után sem ver jó ritmusban, pedig ez lett volna az eljárás célja – írja a Blikk.

„AZÉRT VOLT SZÜKSÉGES EZ AZ ELJÁRÁS, MERT MÉG MINDIG NEM JÓ RITMUSBAN VER A SZÍVE. ELŐSZÖR ELALTATTÁK, MAJD SOKKOLTÁK A SZÍVÉT, MINTHA ÚJRAÉLESZTENÉK. VISZONT EZ MOST NEM SIKERÜLT, ÍGY AZ ELJÁRÁST KÉSŐBB MEGISMÉTLIK, ADDIG TOVÁBB KEZELIK A GYÓGYSZEREKKEL” – MONDTA EL A LAPNAK A ZENÉSZ PÁRJA, SÁFRÁNY EMESE. A lapnak sikerült beszélnie Intivel is, aki derűlátó. „Igaz, ez most nem sikerült, de a gyógyszereknek hála, már teljesen jól vagyok fizikailag.

Később meg fogjuk ismételni ezt az eljárást, aztán nemsokára ICD-t fognak beültetni a szívemhez, ami egy beültethető kardioverter-defibrillátor. Ez az eszköz fogja szabályozni a szívritmusomat, és arra is képes, hogy újraindítsa a szívem, ha esetleg leállna. Emellett persze a gyógyszereimet is folyamatosan szednem kell majd” – mondta Inti. A címlapkép illusztráció! Forrás: https://maivalosag.com/2022/09/15/tragikus-hir-jott-szerda-estere-korhazba-kerult-a-magyar-legenda-sokan-orok-kedvence-mindenki-a-gyogyulasaert-imadkozik/