Tragikus hír: Mély fájdalommal tudatjuk, visszaadta a lelkét a teremtőnek…Bunyós Pityu gyászol!

Bunyós Pityu édesanyja meghalt koronavírusban – Megtörten vallott a tragédiáról a mulatóssztár! Nem sokkal később Pityu is elkapta a vírust, hetekig rosszul volt de sikerült legyőznie de az anyukájának sajnos nem.

Bunyós Pityu egy hét leforgatása alatt vesztette el édesanyját.

A mulatóssztár a mai napig beszél az anyukája fotójához.

Ahogy arról a Blikk is beszámolt, a közelmúltban Bunyós Pityu is átesett a koronavíruson. Az egykori ökölvívó olyan rossz állapotban volt, hogy a tüdeje csak mintegy negyven százalékosan működött.

Végül szerencsésen felépült a betegségből, ám egy másik tragédia is sújtotta: lapunknak elárulta, hogy a koronavírus miatt szeretett édesanyját elvesztette.

A mulatóssztár azóta sem tudta feldolgozni a történteket, a benne dúló érzésekről pedig most a Borsnak nyilatkozott bővebben.

„Nagy veszteség ért, de az élet megy tovább. Nem mondtam senkinek, hogy milyen nagy fájdalom ért. Mi anyukával nagyon össze voltunk nőve. Én még most sem fogtam föl, hogy elment, minden nap beszélgetek vele, a fotójával, mintha még itt lenne. Nagyon rossz, hogy a kis mama itt hagyott minket, de hálát adok a Jóistennek, hogy 84 évet megélt. Jó volt a kapcsolatunk, sok időt töltött nálunk, szerettük egymást. Váratlanul ért, amikor hirtelen be kellett vinni a kórházba, a koronavírus egy hét alatt elvitte.

Imádkoztam azért is, hogy ne szenvedjen sokat, mert nem érdemelte meg. Még el tudtam tőle köszönni, lementem hozzá Szabolcsba a kórházba, beöltöztünk, majd megengedték, hogy találkozzak vele. Akkor még nagyon halkan tudott beszélni, de borzasztó gyenge volt” – emlékezett vissza a történtekre Pityu.