Újabb részletek Csobot Adél és Istenes Bence kapcsolati válságáról

Hirek Admin Saturday 28th January 2023

Mindenkit megdöbbentett a hír, miszerint veszélyben lenne Csobot Adél és Istenes Bence szerelme. Úgy fest, sikerült megmenteniük a kapcsolatukat.

Idén év elején sokkolta a rajongókat a hír, hogy újfent válságba került Csobot Adél és Istenes Bence kapcsolata. Erre már korábban is volt példa, ugyanis az első év után szakítottak, majd egy év után ismét egymásra találtak. Akkor megfogadták, hogy kizárják a médiát a magánéletükből. Adél azóta is féltve óvja a magánéletét. Legutóbb a Dancing with the Stars műsorában azonban kivételt tett és őszintén nyilatkozott a párkapcsolatáról.

„Egy hosszú távú kapcsolatban a rózsaszín köd egy idő után eltűnik és felszínre kerülnek olyan dolgok, amik nem biztos, hogy a legeslegjobbak. De ha igazi a kötődés és egy a cél, szoros a kapcsolódás, akkor tulajdonképpen ezekből a mélységekből nagyon szépen fel lehet menni újra a magasba” – vallotta be az énekesnő a műsorban.

A kétgyermekes fiatal anyuka egyébként napról-napra ragyogóbb és sikeresebb a táncparketten, ami felpezsdítette az otthoni állóvizet is – írja a hot! magazin. A lap megkérdezett egy párkapcsolati szakértőt a témában. Dr. Rusz Edit szexuálpszichológus szerint, ha mindenki feladná az első akadály után, nem lennének házasságok. Egy dologra azonban mindkét félnek figyelnie kell.

Comments are closed.